BLIR TILBUDT NY AVTALE:  Liverpool vil binde Divock Origi til klubben i flere år til, ifølge Mirror.

Vil belønne Origi med forlengelse

Liverpool-spissen i kontraktsforhandlinger etter sesongen.

Jürgen Klopp ønsker å forlenge Divock Origis avtale i sommer, opplyser David Maddock i Mirror.

I løpet av bare fire dager har han holdt liv i gulldrømmen i Premier League og scoret to av lagets fire mål i Champions League-semifinalen, og nå kommer belønningen.

Ifølge Maddock planlegger Liverpool å tilby spissen en langtidskontrakt. Den nåværende avtalen løper ut om ett år.

24-åringen, som bare fikk én kamp fra start før nyttår, har hatt flere muligheter til å dra det siste året, men takket nei både i fjor sommer og i januarvinduet for å heller kjempe om plassen på Anfield.

Det har Liverpool nytt godt av: I desember kom han inn på tampen mot Everton og ble matchvinner i 96. minutt, og forrige helg sikret han 3–2 like før ordinær tid mot Newcastle, før han denne uka scoret det første og siste mot Barcelona, noe som var hans første nettkjenninger i Champions League.

Totalt har belgieren scoret 27 ganger for de røde på 96 opptredener, der de fleste er som innbytter. Samtlige 27 mål har kommet i åpent spill. 15 av dem er i Premier League.

Maddock skriver også at Daniel Sturridge kommer til å forlate Liverpool i sommer, og at Klopp ser verdien av å beholde Origi som er kapabel til å spille i alle posisjonene på topp. Nå ligger han altså an til å få en ny avtale med bedre lønn.

Origi ble signert fra Lille i 2014 for 9,8 millioner pund, og sluttet seg til de røde sommeren 2015 etter en sesong på utlån i den franske klubben.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.07.2019 kl 15:48

På innsiden av den emosjonelle kampen

Nå kan du se det som skjedde bak kulissene i Liverpools treningskamp mot Bradford i en ny episode av «Inside pre-season».

+
16.07.2019 kl 14:36

Liverpools kommersielle direktør er ferdig i klubben

Etter åtte år i klubben, har Liverpools kommersielle direktør, Olly Dale, bestemt seg for å forlate sin stilling i klubben.

+
16.07.2019 kl 09:20

– Ville vært vanskelig for Philippe å spille for noen av Liverpools rivaler

Philippe Coutinhos agent mener det vil være nær umulig med en overgang til en annen Premier League-klubb enn Liverpool.

+
16.07.2019 kl 06:58

Til USA uten seks toppspillere

Det blir tynt i rekkene framover på banen når Liverpool skal spille tre treningskamper i USA.

+