DRØMMER OM TROFÈ:  Gini Wijnaldum håper at sesongen får en verdig avslutning i Madrid.

– Nå får vi en mulighet der vi har alt i våre egne hender

Gini Wijnaldum håper sesongen blir kronet med et trofé, slik den fortjener.

Liverpool har levert en helt strålende ligasesong, men til tross for 97 poeng så var det ikke nok. Fra tidlig mars var det Manchester City som hadde ting i sine egne hender - og da de vant 14 kamper på rad, så holdt det ikke.

– Med 97 poeng ville vi vanligvis blitt mestere, men denne gang fikk City ett poeng mer, og vant. Dersom du ser stort på det, synes jeg vi hadde en god sesong, og nå er utfordringen å avslutte med en tittel for å gjøre sesongen komplett, sier Gini Wijnaldum i et intervju med Liverpoolfc.com

– Vi ga alt. Alt det vi kunne. Dersom du ser på de kampene der vi til slutt klarte å vinne, Everton hjemme, Fulham borte, Newcastle borte - og så glemmer du kanskje fem eller seks tøffe kamper vi fortsatt klare å vinne. Vi ga alt vi hadde, men det var ikke nok til slutt, sier han.

– De siste par kampene var bare kamper der vi måtte vinne, og så se hva City gjorde. De vant også, så det er rettferdig at de er mestere, sier han.

Alt i egne hender

Nå venter det en Champions League-finale i Madrid. Der har Liverpool skjebnen i egne hender, og trenger ikke å tenke på noen annen enn seg selv og motstanderen Tottenham i de 90 minuttene på Wanda Metropolitano.

– Nå har vi en kamp der vi selv kan kontrollere, så vi må sørge for at det ender bra. Det ville vært veldig spesielt. Spesielt siden denne sesongen fortjener å avslutte på en slik måte, sier han.

– Vi kommer til å gi absolutt alt vi kan for å få det til å avslutte slik - men det kommer til å bli tøft.

Champions League-finalen mellom Tottenham og Liverpool spilles lørdag 1. juni kl. 21.00. Kampen sendes på Viasat 4, Viaplay, TV 2, TV 2 Sport 1 og TV 2 Sumo.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
19.05.2019 kl 09:35

- Alle gode ting er tre

Jürgen Klopp reflekterer over sin tid i LFC, og ser fram til finalen mot Tottenham, som blir hans tredje som manager i Champions League.

+
18.05.2019 kl 19:02

Landslagstrener hevder Naby Keita kan bli klar til Champions League finale

Det er motstridende meldinger angående skaden til Liverpools midtbanespiller.

+
18.05.2019 kl 17:50

Det blir generalprøve på Wembley i august

I og med at Manchester City i da fullførte sin Treble i engelsk fotball vil Community Shield bli spilt mot Liverpool helgen før ligastart.

+
18.05.2019 kl 13:13

Det blir 12 innbyttere i finalen i Champions League

Jürgen Klopp får flere valgmuligheter når Tottenham er motstander i Madrid.

+