– Ojo får ny kontrakt

Trolig går det mot enda et utlån for Sheyi Ojo.

23. mai 2019 kl 00.27 Marius Rabben

21-åringen, som tilbrakte 2018/19-sesongen franske Stade de Reims, ligger an til å forlenge Liverpool-kontrakten og dra på nok et utlån neste sesong.

Det melder både Chris Bascombe i Telegraph og Andy Hunter i The Guardian.

Ifølge sistnevnte dreier det seg om en ny femårsavtale med de røde.

Sesongen i fransk fotball har vært tøff for den dribleglade, lynraske kantspilleren, som kun scoret én gang – i cupen – og var på banen i 15 ligakamper, hvorav bare tre fra start og én av dem i samfulle 90 minutter.

MÅL MOT MAN UTD:
MÅL MOT MAN UTD:  Ojo gjennomførte pre-season med Liverpools førstelag i fjor, og scoret blant annet foran omkring 100 000 tilskuere i treningskampen mot Man Utd i Michigan i juli.

Ojo var ikke i kamptroppen fra februar til slutten av april, før han fikk en halvtime i runde 34 og sju minutter på banen i runde 36. I mellomtida var han involvert i tre kamper for Reims’ andrelag.

Ifølge de nevnte avisene kan Rangers, der Ryan Kent har hatt en kjempesesong på lån, være en mulighet, ettersom manager Steven Gerrard liker spilleren.

Tidligere har Ojo hatt låneopphold i Wigan (våren 2015), Wolves (høsten 2015) og Fulham (2017/18).

Unggutten fikk førstelagsdebuten for Liverpool i FA-cupen borte mot Exeter City i januar 2016, og scoret i returkampen mot dem på Anfield. Han står med totalt 13 opptredener så langt. Åtte av dem kom i Premier League våren 2016.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]