– Spillere av verdensklasse ønsker nå å komme hit

Jordan Henderson tar besøk av Barcelona, og Suarez og Coutinho, som et tegn på at Liverpool har tatt viktige skritt fremover.

7. mai 2019 kl 11.23 Torbjørn Flatin

I sin spalte i dagens kamp-program kommenterer kaptein Jordan Henderson om den store oppgaven som Liverpool står overfor i forsøket på å snu 0-3 i semifinalen i Champions League mot Barcelona, og om gjensynet med Luis Suarez og Philippe Coutinho.

Vil gi alt

«Vi kommer ikke til bare å spille for stoltheten i kveld, det er ikke nok i Liverpool, vi spiller for å vinne og for å komme til finalen», understreker Hendo.

«Hvorvidt vi greier det eller ikke, det vet vi svaret på når sluttsignalet lyder. Vi skylder imidlertid fansen å prøve helt til kampen er over, vi vil aldri gi opp.»

Tilbake blant Europas elite

«Det er ikke rom for sentimentalitet i fotball, men det vil likevel bli stort å se Luis Suarez og Philippe Coutinho igjen. De er tilbake hit for første gang og jeg er sikker på at de vil ha store følelser angående det.

«Fra et personlig ståsted er dette minner venner som jeg delte garderobe med, og som jeg var heldig nok å kunne lære mye av. Ute på banen er de utvilsomt veldig forskjellige som personligheter, men begge er vinnere og to av de beste spillerne i verden.»

«Utenfor banen er de faktisk nokså like. Familien betyr alt for dem.»

«Selv om de er mine venner, håper jeg at de vil være sønderknust etter kampen. På en litt merkelig måte vil det at de er her med Barcelona være et tegn på at klubben går i riktig retning og hvor vi nå er kommet til et punkt hvor spillere av verdensklasse ønsker å komme hit.»

«Forhåpentligvis vil de huske gjenkomsten på Anfield som noe spesielt, men ikke fordi de reiste tilbake med en sier. Heller at de har sett en klubb som er tilbake blant eliten i Europa og en som har skrevet et nytt stort kapittel i denne sesongens suksessbok.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]