– Anfield vil bidra til at vi ikke slapper av

Ernesto Valverde tror rammen rundt kveldens semifinale vil bidro til at hans spillere ikke vil undervurdere motstanderen til tross for 3-0 ledelse.

7. mai 2019 kl 09.26 Torbjørn Flatin

- Det er 11 spillere og to straffefelt, slik må vår innstilling være, fortalte Valverde til pressen før returen mot Liverpool i kveld.


Kan ble ukomfortabelt

- Til tross for hva som skjedde i den første kampen må vi spille som om dette var en finale, fortsatte treneren til Barcelona.

- Det vil bli vanskelig fordi vi vet deres fans vil støtte sitt lag.

- De har hurtige spillere og som kan gi deg situasjoner hvor du ikke er komfortabel. De vil angripe oss, men vi ønsker et spill hvor vi har kontroll. Det er det ingen tvil om.

Vil savne Salah og Firmino

- Det er klart at de er viktige spillere, enhver trener vil bekymre seg over å mangle slike spillere, svarte Ernesto Valverde på det faktum at Firmino og Salah er skadet for Liverpool.

- Noen ganger må du hvile spillere for nettopp å unngå skader som det med Salah, fortsetter han med tanke på at Barca stilte med redusert mannskap under helgens ligakamp.

Har lært av 3-0 tap

- Liverpool har bare tapt en ligakamp under hele sesongen, og den kom på bortebane. De kan slå oss, vi spiller mot en motstander med en fantastisk strategi.

- Når vi kommer til banen i morgen, da tror jeg ikke det er noen mulighet for at vi kommer til å slappe det minste av.

- I fjor fikk vi et dårlig resultat mot Roma, men det gode med det er at du lærer av det, sier spanjolen om 0-3 i fjorårets kvartfinale.

Brewster kan få sin store sjanse

Har du innspill til journalisten?
[email protected]