– Visste det ville bli spesielt

Spillerne kjempet for hverandre, for de som er skadet, for hele klubben, og ble belønnet.

8. mai 2019 kl 00.44 Marius Rabben

– Dette handler om hele laget, sier tomålsscorer Divock Origi til BT Sports.

– Vi gjorde det så bra, vi kjempet, og vi visste at dette ville bli en spesiell kveld. Vi ønsket også å kjempe for spillerne som er ute med skader.

– Vanskelig å beskrive

Det var noe helt unikt som måtte til for å gjøre det umulige mulig mot Barcelona. Nå skal Liverpool til Champions League-finalen for andre år på rad.

– Dette er bare spesielt. Det er vanskelig å beskrive med ord. Du kan føle det, du kan høre det. Helt utrolig, sier han.

– Vi kjempet så hardt. Vi klarte det. Dette viser at vi har en bra miks av talent og hardt arbeid.

Origi ga Liverpool ledelsen tidlig da han sto på rett sted til rett tid og satte en retur fra en avslutning av Jordan Henderson i mål fra kloss hold.

Trent øynet muligheten

Etter to flotte nettkjenninger av innbytter Gini Wijnaldum satte Origi kronen på verket med en utsøkt scoring etter en frekk, glimrende corner fra Trent Alexander-Arnold.

– Det var instinktivt, forklarer scouseren om hjørnesparket.

– Det var bare et av de øyeblikkene hvor de øyner muligheten, og åpenbart var Div påskrudd og kunne avslutte, sier Alexander-Arnold.

– Den kom nok litt raskt på ham, men han er en toppspiller, scoret to mål for oss i kveld, og jeg tror dette er et av de øyeblikkene som alle vil huske.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]