Wilson ignorer spekulasjonene inntil videre

Unggutten forbereder seg til karrierens hittil største kamp.

26. mai 2019 kl 18.59 Arild Skjæveland

Mandag møtes Aston Villa og Derby County på Wembley, der et opprykk til Premier League ligger i potten.

Vi kommer til å få lese mye om hvor mange millioner pund akkurat denne kampen har av verdi det neste døgnet, og Harry Wilson kommer til å bli involvert. Waliseren er Derbys toppscorer denne sesongen med 18 mål.

Det har blitt hevdet at Liverpool vil kreve 25 millioner pund for 22-åringen i sommer.

– Jeg har sett mange rapporter. Jeg er på sosiale media, og så da det kom en sak her om dagen, sier spilleren selv til Derbyshire Live.

Ignorerer det inntil videre

Wilson utelukker ikke at han kommer til å bli på Pride Park neste sesong, men inntil videre vil han ignorere rapportene og konsentrere seg om det som skal skje på Wembley.

Jeg konsentrerer meg bare om finalen på mandag. Det vil være dumt av meg å tenke på noe annet, for jeg vet at vi kan oppnå noe spesielt. Det har mitt fulle fokus, og i sommer vil vi sette oss ned og snakke om fremtiden, sier han.

– Det er en fyr som driver med lånespillerne, Jules (Julian Ward), som jeg holder kontakten med. Han kommer til noen av kampene. Jeg snakker med ham, og han informerer manageren i Liverpool. Jeg holder kontakten, men fokuserer fullt på mandag.

Han utelukker ikke Derby som en mulighet, om de rykker opp.

– Alle spillere ønsker åpenbart å spille på det høyeste nivået - og Premier League er den beste ligaen i verden, så om jeg kunne gjort det med Derby hadde det vært flott. Vi har en god sjanse til å klare det. Som jeg sa - det er i sommer jeg vil sette meg ned og diskutere alternativene, men akkurat nå vil jeg bare sørge for at det er en mulighet - å spille Premier League-fotball med Derby neste sesong.

Playoff-finalen mellom Aston Villa og Derby spilles mandag kl. 16.00, og sendes på Viasport 1 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]