FÅR SJANSEN:  Taiwo Awoniyi vil trene på Melwood til sommeren.

Awoniyi vil få sjansen til å trene på Melwood

21-åringen er ønsket i Bundesliga - og Liverpool har satt en høy prislapp.

Taiwo Awoniyi har vært Liverpool-spiller i snart fire år, men røde supportere har aldri sett ham spille i den røde drakten.

Han fikk sitt gjennombrudd da Nigeria vant U17 VM i 2013, og har gjort sakene sine bra for aldersbestemte landslag i hjemlandet. Liverpool hentet ham fra den tidligere Brann- og Wolverhampton-spilleren Seyi Olofinjana sitt akademi i 2015, og lånte ham umiddelbart ut til FSF Frankfurt.

Siden den gang har han vært på lån i NEC, Royal Excel Mouscron, Gent og Mouscron igjen, og det er i sistnevnte klubb på Stade Le Canonnier han har gjort sakene sine best. Denne sesongen scoret han 14 mål på 38 kamper, der 10 av dem kom i Mouscron etter nyttår. Sesongen før ble det 10 på 31.

Det har gjort at flere store klubber ønsker seg 21-åringen. Deriblant Schalke 04 i Bundesliga, som skal møte Liverpool i pre-seasonkamp på Anfield i midtuken før Premier League-start i august.

Det har blitt rapportert at LFC har satt en prislapp på hele 15 millioner euro på angriperen.

Skal trene på Melwood

rapporterer Neil Jones i Goal.com at Awoniyi vil få trene på Melwood under Jürgen Klopp til sommeren. I pre-season skal han trene sammen med førstelaget.

Det er en spiller røde supportere knapt har fått sett - så kanskje det blir en mulighet til å se ham i treningskampene mot Tranmere og Bradford, om han ikke er solgt eller utlånt til da.

I juli i fjor signerte han en ny langtidskontrakt med LFC.

En annen spiller Liverpool-supportere knapt har sett, er Anderson Arroyo. Den colombianske backen var utlånt til Gent forrige sesong, men spilte ikke en eneste kamp. 19-åringen, som nylig har spilt U20 VM i Polen, vil også få sjansen til å trene på Melwood i sommer.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
18.06.2019 kl 06:15

Mistet kapteinsbindet på landslaget

Joe Gomez har mistet kapteinsbindet for England U21.

+
17.06.2019 kl 21:43

Gerrard vil ikke nøye seg med Ojo

Tirsdag er det ventet at Sheyi Ojo blir klar for Rangers, men Steven Gerrard står også først i køen for å sikre en annen Liverpool-spiller.

+
17.06.2019 kl 18:08

Fra Liverpool-speider til manager på to år

Jonathan Woodgate har fått en kometkarriere etter at han forlot Liverpool.

+
17.06.2019 kl 16:08

Derfor lages det bare 405 par av Manés nye sko

Sadio Mańe med nye fotballsko til Afrikamesterskapet.

+