Klubber på det nest øverste nivået viser interesse for Liverpools unggutter

Det går mot Championship-fotball for trio neste sesong.

10. jun 2019 kl 08.25 Arild Skjæveland

Liverpool kommer til å låne Ben Woodburn ut igjen neste sesong. Det rapporterer Neil Jones i Goal.com.

19-åringen var på lån hos Sheffield United som rykket opp forrige sesong, men fikk få minutter og låneoppholdet ble avbrutt etter noen måneder. Han fant seg ikke ny klubb, og ble værende i Liverpool uten å få spilletid.

Han var i utgangspunktet på vei til Hull City, rapporterer Jones, men etter at manager Nigel Adkins forsvant har den situasjonen endret seg. Nå er Wigan Athletic en mulighet.

To til i Championship?

Ifølge Jones kommer trolig Herbie Kane og Ovie Ejaria også til å spille Championship-fotball.Brentford og Millwall har forhørt seg om Kane, som hadde en god sesong for Doncaster Rovers i League One i fjor. Også Hibernian er på jakt etter den 20 år gamle midtbanespilleren.

Ovie Ejaria sitt låneopphold i Rangers ble brått avsluttet før jul i fjor, og han spilte for Reading i andre halvdel av sesongen. Trolig kommer han til å returnere til Madejski Stadium - men Blackburn Rovers er også en mulighet for 21-åringen.

Grabara på nytt utlån

Kamil Grabara har vært på utlån i danske Aarhus denne våren. Den polske keeperen kommer til å lånes ut igjen, så snart U21 EM i Italia er ferdig.

Klubber i Belgia og Tyskland skal ha vist interesse for 20-åringen.

TILBAKE?
TILBAKE?  Ovie Ejaria er ventet å returnere til Reading.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]