TAPTE FINALEN:  Portugal vant Nations League-finalen.

Ingen ekstra medalje før sommerferien for Gini og Virgil

Portugal vant UEFA Nations League.

Søndag kveld ble den første finalen i UEFA Nations League spilt på Estádio do Dragão i Porto - en stadion der Gini Wijnaldum og Virgil van Dijk har flere gode minner fra Champions League-kamper med Liverpool.

Denne gang var det Portugal som var motstander på hjemmebane.

Etter å ha startet kampen bra, tok Portugal mer og mer over. Ronald Koemans lag har det aller aller meste - men mangler en målscorer. Det ble tydelig i semifinalen mot England, og det ble tydelig også i finalen.

Matchvinner etter en time

Avgjørelsen kom etter en en time spill i Porto. Det ble slått tunnel på Matthijs de Ligt, og Bernardo Silva tok med seg ballen. Han slo ut igjen til Goncalo Guedes, som banket til fra utenfor 16-meteren. Casper Cillesen i det nederlandske målet burde kanskje ha gjort mer. Han fikk en hanske på ballen, men det var ikke nok til å forhindre at ballen gikk i mål bak ham.

Det ble også kampens eneste mål. Både Virgil van Dijk og Gini Wijnaldum spilte hele kampen, og gjorde sakene sine bra. Nå kan duoen ta pause frem til pre-season med Liverpool i juli.

Resultatet hadde også sin innvirkning hos bookmakerne. Lionel Messi er igjen favoritten til å vinne Ballon d’Or, etter at Van Dijk ikke fikk plusset på et ekstra trofé før han tok sommerferie.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
18.06.2019 kl 08:12

– Han skremmer kanskje motstanderne

Alisson Becker forteller om sin første sesong i Liverpool, hvor han gir Virgil van Dijk mye skryt.

+
18.06.2019 kl 06:15

Mistet kapteinsbindet på landslaget

Joe Gomez har mistet kapteinsbindet for England U21.

+
17.06.2019 kl 21:43

Gerrard vil ikke nøye seg med Ojo

Tirsdag er det ventet at Sheyi Ojo blir klar for Rangers, men Steven Gerrard står også først i køen for å sikre en annen Liverpool-spiller.

+
17.06.2019 kl 18:08

Fra Liverpool-speider til manager på to år

Jonathan Woodgate har fått en kometkarriere etter at han forlot Liverpool.

+