Gerrard vil ikke nøye seg med Ojo

Tirsdag er det ventet at Sheyi Ojo blir klar for Rangers, men Steven Gerrard står også først i køen for å sikre en annen Liverpool-spiller.

17. jun 2019 kl 23.49 Arve Vassbotten

Mandag samlet Steven Gerrard sitt Rangers til preseason. Nå er det ventet at Liverpools Sheyi Ojo skal bli den femte spilleren Gerrard henter i sommer.

21-åringen kom på medisinsk test på Hummel Training Centre mandag morgen, og ifølge Evening Times, vil lånet bli bekreftet tirsdag.

Ojo kommer fra lån i Reims i 2018/19-sesongen, der han fikk lite spilletid. Han spilte totalt 18 kamper, men gikk lange perioder der han var helt ute av troppen, og da han fikk spilletid var det stort sett som innbytter. Han endte med én scoring i cupen.

Langt foran i køen

Evening Times mener at en overgang for Ojo ikke vil ha noe å si for Ryan Kent, som gjorde det veldig godt med Rangers sist sesong.

Kent scoret seks mål og hadde ni målgivende på sine 43 kamper for den skotske klubben, som endte på andreplass bak Celtic i serien.

«Rangers ligger langt foran i køen om å få til en avtale som gjør at han kommer til Glasgow for et nytt låneopphold», hevder avisen.

Kent ble blant annet matchvinner mot Celtic, og ble kåret til årets unge spiller i Skottland.

Nå er han ønsket av flere klubber, deriblant Leeds United.

Liverpool skal ha satt en prislapp på 12 millioner pund på 22-åringen, men Gerrard har et stort ønske om at han skal returnere til Ibrox neste sesong.

Det har også spilleren ytret ønske om.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]