Ojo observert i Glasgow

Alt tyder på at Sheyi Ojo kommer til å gå på et sesonglangt utlån til Steven Gerrards Rangers.

17. jun 2019 kl 14.44 Odd Sindre Tonning

Bilder som florerer i britiske medier viser Sheyi Ojo i en bil utenfor Rangers sitt treningsanlegg. Dermed tyder det på at Steven Gerrard får mannen han ønsket seg på lån, dersom han består den medisinske testen.

Dermed vil 21-åringen etter all sannsynlighet følge i fotsporene til Ovie Ejaria og Ryan Kent, som begge var innom Rangers på utlån forrige sesong. Ojo vil bli Gerrards femte signering denne sommeren.

Tidligere lån med blandet hell

Dette vil bli den unge midtbanespilleren sitt femte utlån på seks sesonger. Forrige sesong var han på utlån til franske Stade Reims, som endte på en overraskende 8. plass i Ligue 1. Der fikk han 15 kamper uten å notere seg for målpoeng.

Han fikk begrenset med tillit i den franske klubben, og de fleste kampene han var involvert i var innhopp fra benken. Faktisk startet han bare to ganger. I cupene fikk han ytterligere tre kamper, hvor han scoret en gang og hadde en målgivende pasning.

Sesongen før var han på lån til Fulham og Championship, et lån som var mer fruktbart for engelskmannen. Der fikk han 22 kamper, scoret fire ganger og noterte seg for to målgivende pasninger. Den sesongen ble dessverre litt ødelagt av skader.

Ojo har også tilbrakt tid i Wolverhampton og Wigan på utlån.

Den kommende sesongen kan han spille for tidligere Liverpool-kaptein Steven Gerrard, og forhåpentligvis kan han gjøre som Ryan Kent og virkelig levere varene i den skotske toppdivisjonen.

Britiske medier påstår at Rangers fortsatt skal være interesserte i Kent, til tross for at de nå har sikret seg Ojo på lån.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]