Har gjort det til sitt varemerke å ta øynene bort fra ballen når han scorer

Roberto Firmino med "no look goal" da Brasil tok seg til kvartfinale i Copa America.

22. jun 2019 kl 21.57 Einar Kvande

Han har gjort det flere ganger for Liverpool, og nå har Roberto Firmino også gjort det for Brasil. Han tittet vekk da han satte inn Brasils andre mål i kveldens Copa America-kamp mot Peru.

Scoringen kom etter en elendig klarering fra Perus keeper, som skjøt ballen rett i Firmino. Ballen gikk i en bue mot mål og traff stolpen. Returen havnet i beina på Liverpool-angriperen, som rundet keeper og satte ballen enkelt i det tomme målet. Stadionuret viste da 19 minutter. Dette var Firminos ellevte mål for Brasil på 35 landskamper.

Assist i tillegg til scoring

Brasil ledet 3-0 til pause. Firmino markerte seg også med en flott assist til Dani Alves sin 4-0 scoring åtte minutter ut i annen omgang.

Willian gjorde 5-0 på et vakkert langskudd på overtid, før Gabriel Jesus misbrukte et straffespark like før slutt.

Straffebommen ble likevel av kosmetisk betydning, da Brasil vant gruppe A med sju poeng og er klare for kvartfinale. Venezuela ble nummer to i gruppen med fem poeng.

Alisson Becker voktet buret for Brasil i det som var hans 39. landskamp.