Har sett på erstattere for tre spillere

Liverpool vil sikre noen nye kontrakter, og er villig til å selge Adam Lallana.

4. jun 2019 kl 10.50 Arve Vassbotten

Liverpool ønsker de neste ukene å gi Divock Origi, James Milner og Joël Matip kontraktsforlengelser, i tillegg til at de ønsker å gi Jürgen Klopp en ny kontrakt etter triumfen i Madrid.

Origi skal i utgangspunktet ha blitt tilbudt ett års forlengelse på kontrakten som går ut neste sommer. Etter de siste ukene har klubben nå ønske om å forlenge med 24-åringen til minst 2023, slik de har gjort med alle sine unge spillere.

Dermed kan Origis vilje til å bli værende og kjempe, selv om sjansene så små ut på starten av sesongen, se ut til å lønne seg.

Også Matips kontrakt går ut neste sommer.

Jürgen Klopp har fortsatt tre år igjen på sin avtale, der han tjener 7 millioner pund i året, men FSG ønsker nå å forlenge dette og samtidig gi ham ett kraftig lønnshopp, slik at han vil tjene 10 millioner pund.

Vil lytte til bud på Lallana

Til tross for europacuptriumfen, er det ikke alle som blir å se på banen for Liverpool neste sesong.

Daniel Sturridge og Alberto Moreno vil forlate klubben når kontraktene deres går ut 1. juli. I tillegg mener David Maddock i The Mirror at klubben vil lytte til bud på Adam Lallana.

Også Lallanas kontrakt går ut neste sommer, og dermed er det tid nå for å bestemme seg for å beholde han eller å få inn noen pund på 31-åringen, som har slitt mye med skader de siste sesongene.

Selv om det er forventet å bli en stille sommer på kjøpsfronten hos Liverpool, har klubben sett på erstattere for de tre spillerne, skriver han.

Simon Mignolet har to år igjen av sin kontrakt, og han kan også være en som vil komme seg videre denne sommeren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]