Ønsker å forlenge Klopps langtidskontrakt

– Han er elsket av alle som setter pris på fotball.

2. jun 2019 kl 23.42 Marius Rabben

Champions League-vinneren har fortsatt tre år igjen av seksårsavtalen han skrev under på i 2016, med en årslønn på 7 millioner pund, men klubbeierne vil allerede nå utvide avtalen, ifølge The Guardian.

Jürgen Klopp kom til Merseyside høsten 2015, og dersom han skulle dra når den nåværende kontrakten løper ut, vil han ha vært i klubben like lenge som han var manager i både Mainz og Dortmund – sju år hver.

Klopp og familien trives svært godt

51-åringen har naturlig nok ikke ønsket å prate om kontraktsfornyelse de siste månedene, men har påpekt at han trives svært godt som rød manager og familien har funnet seg godt til rette på Merseyside.

Andy Hunter i The Guardian skriver at «FSG ser på det som en prioritet å utvide avtalen forbi 2022» fordi de ønsker å bygge videre på det knallsterke fundamentet Klopp har skapt på Anfield.

Liverpool har allerede sikret nye langtidskontrakter for profiler som Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino, som alle har avtaler til 2023, samt superbackene Trent Alexander-Arnold og Andy Robertson til 2024. Og nå vil altså sjefene at også Klopp forlenger.

– Da spillerne kastet Jürgen opp i lufta i går etter seieren vår, anerkjente de det alle Liverpool-supportere vet: at han er elsket av alle som setter pris på fotball, sier styreformann Tom Werner, ifølge avisa.

Høyere lønn

– Jürgen er en briljant trener, men like viktig så er han en ydmyk og omsorgsfull mann som er storfornøyd i dag fordi han vet hva gårsdagen betyr for supporterne våre.

Ifølge Daily Mail ønsker FSG å heve Klopps årslønn til 10 millioner pund i en ny kontrakt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]