TROR HAN REKKER DET:  Naby Keïta er optimistisk i dagene foran starten på Afrikamesterskapet.

– Ikke helt klar

Naby Keïta har ankommet Guineas treningsleir før Afrikamesterskapet.

Selv tror 24-åringen, som har vært ute siden 1. mai med lyskeskaden han fikk i Barcelona, at rekker åpningskampen mot Madagaskar lørdag 22. juni, men han kjemper en kamp mot klokka.

– Jeg er ikke helt klar til å spille ennå, sa 24-åringen til guineansk TV da han ankom landslagets forberedelsesleir i Marrakech.

Keïta fortsatte rehabiliteringen på Melwood etter Champions League-triumfen, og forteller at han har fått trent en periode med ball før avreise sørover.

På plass i Marrakech ble europamesteren tatt imot som en helt. 

Klar for fellestrening

– Etter å ha trent med ball i Liverpool har jeg ankommet den guineanske treningsleiren i Marokko og er klar for å trene sammen med laget, fortalte midtbanespilleren, ifølge France24.com.

– Jeg ønsker å forsikre guineanske supportere, trenerne og resten av troppen om at jeg tror jeg vil bli klar til den første kampen vår.

Generalprøven spilles mot Egypt på søndag, og Keïta har ifølge landslagssjefen tidligere uttalt at han vil spille det oppgjøret for å vise at han er klarfor mesterskapet. 

Guinea er i gruppe B sammen med Nigeria, Burundi og nevnte Madagaskar. Fire dager etter første kamp, onsdag 26. juni, møter de Nigeria, mens den siste gruppespillkampen – mot Burundi – finner sted søndag 30. juni.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.09.2019 kl 19:50

- Det føles som en stor seier

Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan hans lag håndterte det som skjedde på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 19:00

Lårhøne for Sadio Mané

Liverpools nr. 10 måtte forlate banen på Stamford Bridge midtveis i 2.omgang.

+
22.09.2019 kl 18:29

Alexander-Arnold om hvorfor han tok frisparket

Trent Alexander-Arnold åpnet årets scoringskonto i en hard batalje på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 12:51

Assistkonge Alexander-Arnold vil score flere mål

Trent Alexander-Arnold om hva han ønsker å forbedre, hvilke backer han beundrer og hvordan han er blitt mer etablert i Liverpools tropp.

+