TROR HAN REKKER DET:  Naby Keïta er optimistisk i dagene foran starten på Afrikamesterskapet.

– Ikke helt klar

Naby Keïta har ankommet Guineas treningsleir før Afrikamesterskapet.

Selv tror 24-åringen, som har vært ute siden 1. mai med lyskeskaden han fikk i Barcelona, at rekker åpningskampen mot Madagaskar lørdag 22. juni, men han kjemper en kamp mot klokka.

– Jeg er ikke helt klar til å spille ennå, sa 24-åringen til guineansk TV da han ankom landslagets forberedelsesleir i Marrakech.

Keïta fortsatte rehabiliteringen på Melwood etter Champions League-triumfen, og forteller at han har fått trent en periode med ball før avreise sørover.

På plass i Marrakech ble europamesteren tatt imot som en helt. 

Klar for fellestrening

– Etter å ha trent med ball i Liverpool har jeg ankommet den guineanske treningsleiren i Marokko og er klar for å trene sammen med laget, fortalte midtbanespilleren, ifølge France24.com.

– Jeg ønsker å forsikre guineanske supportere, trenerne og resten av troppen om at jeg tror jeg vil bli klar til den første kampen vår.

Generalprøven spilles mot Egypt på søndag, og Keïta har ifølge landslagssjefen tidligere uttalt at han vil spille det oppgjøret for å vise at han er klarfor mesterskapet. 

Guinea er i gruppe B sammen med Nigeria, Burundi og nevnte Madagaskar. Fire dager etter første kamp, onsdag 26. juni, møter de Nigeria, mens den siste gruppespillkampen – mot Burundi – finner sted søndag 30. juni.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.07.2019 kl 15:48

På innsiden av den emosjonelle kampen

Nå kan du se det som skjedde bak kulissene i Liverpools treningskamp mot Bradford i en ny episode av «Inside pre-season».

+
16.07.2019 kl 14:36

Liverpools kommersielle direktør er ferdig i klubben

Etter åtte år i klubben, har Liverpools kommersielle direktør, Olly Dale, bestemt seg for å forlate sin stilling i klubben.

+
16.07.2019 kl 09:20

– Ville vært vanskelig for Philippe å spille for noen av Liverpools rivaler

Philippe Coutinhos agent mener det vil være nær umulig med en overgang til en annen Premier League-klubb enn Liverpool.

+
16.07.2019 kl 06:58

Til USA uten seks toppspillere

Det blir tynt i rekkene framover på banen når Liverpool skal spille tre treningskamper i USA.

+