TROR HAN REKKER DET:  Naby Keïta er optimistisk i dagene foran starten på Afrikamesterskapet.

– Ikke helt klar

Naby Keïta har ankommet Guineas treningsleir før Afrikamesterskapet.

Selv tror 24-åringen, som har vært ute siden 1. mai med lyskeskaden han fikk i Barcelona, at rekker åpningskampen mot Madagaskar lørdag 22. juni, men han kjemper en kamp mot klokka.

– Jeg er ikke helt klar til å spille ennå, sa 24-åringen til guineansk TV da han ankom landslagets forberedelsesleir i Marrakech.

Keïta fortsatte rehabiliteringen på Melwood etter Champions League-triumfen, og forteller at han har fått trent en periode med ball før avreise sørover.

På plass i Marrakech ble europamesteren tatt imot som en helt. 

Klar for fellestrening

– Etter å ha trent med ball i Liverpool har jeg ankommet den guineanske treningsleiren i Marokko og er klar for å trene sammen med laget, fortalte midtbanespilleren, ifølge France24.com.

– Jeg ønsker å forsikre guineanske supportere, trenerne og resten av troppen om at jeg tror jeg vil bli klar til den første kampen vår.

Generalprøven spilles mot Egypt på søndag, og Keïta har ifølge landslagssjefen tidligere uttalt at han vil spille det oppgjøret for å vise at han er klarfor mesterskapet. 

Guinea er i gruppe B sammen med Nigeria, Burundi og nevnte Madagaskar. Fire dager etter første kamp, onsdag 26. juni, møter de Nigeria, mens den siste gruppespillkampen – mot Burundi – finner sted søndag 30. juni.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
18.06.2019 kl 08:12

– Han skremmer kanskje motstanderne

Alisson Becker forteller om sin første sesong i Liverpool, hvor han gir Virgil van Dijk mye skryt.

+
18.06.2019 kl 06:15

Mistet kapteinsbindet på landslaget

Joe Gomez har mistet kapteinsbindet for England U21.

+
17.06.2019 kl 21:43

Gerrard vil ikke nøye seg med Ojo

Tirsdag er det ventet at Sheyi Ojo blir klar for Rangers, men Steven Gerrard står også først i køen for å sikre en annen Liverpool-spiller.

+
17.06.2019 kl 18:08

Fra Liverpool-speider til manager på to år

Jonathan Woodgate har fått en kometkarriere etter at han forlot Liverpool.

+