– Jeg er med i planene videre, og skal ingen steder

Adam Lallana var linket bort i sommer. Det kommer ikke på tale, ifølge hovedpersonen selv.

5. jun 2019 kl 18.21 Arild Skjæveland

Adam Lallana har hatt vanskelige to år med store skadeproblemer. Denne sesongen var han kun på banen i 568 minutter totalt. Sesongen før spilte han enda mindre - 456 minutter. Det er totalt 11,3 kamper dersom vi deler det på 90 minutter - over to hele sesonger.

Skadeproblemene har vært en av grunnene til at han har blitt linket bort de siste ukene. Men den tidlige Jürgen Klopp-favoritten har ikke tenkt seg noen steder.

Han fikk spørsmål av Simon Peach i Press Association (PA) om han kom til å bli i klubben.

– Ja, absolutt, det er ikke et tema en gang. Jeg kunne ikke vært lykkeligere her, med å vinne Champions League. Jeg vet hva jeg kan, og hva jeg kan gi, sier Lallana til PA.

Med i fremtidsplanene

Lallana er med sine 31 år en av veteranene i troppen. James Milner er eldst, 33 år gammel, mens Simon Mignolet er like gammel.

Midtbanespilleren sier at han har fått forsikringer om at han er med i fremtidsplanene.

– Manageren, støtteapparatet og de som styrer rekruttering har alle gjort det klart at de vet at jeg kommer til å spille en stor rolle i det neste som kommer, så jeg er opprømt over det. Ingen setter spørsmålstegn ved fremtiden min her, og jeg kan ikke vente på det som skal skje fremover, sier han.

Lallana høres ut som en mann som er overlykkelig over at han er i akkurat Liverpool FC under Klopp. Champions League er det første store troféet han vinner som spiller.

– Du må klype deg i armen, og det er mer i vente. Mye mer. Jeg har et år igjen av kontrakten min, og jeg vil komme tilbake. Jeg vil trene gjennom sommeren, og er så ivrig på å komme i form fordi jeg vet at jeg har så mye jeg kan komme med når jeg er i form.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]