– Jeg ville ikke ta barna mine til skolen og var langt nede

Luis Suarez var helt i kjelleren etter tapet på Anfield.

14. jun 2019 kl 20.18 Arild Skjæveland

Luis Suarez forbereder seg til Copa America for Uruguay, og har gitt et intervju med Fox Sports. Der forteller spissen om 4-0 tapet på Anfield, og forklarer hvor nedfor han var etter tapet.

Han sammenligner det hvordan det var etter biteepisoden, da han bet den italienske forsvarsspilleren Giorgio Chiellini i VM 2014.

– Dagene tilbake i Barcelona var de verste øyeblikkene i mitt liv, og som etter VM i 2014 ønsket jeg bare å forsvinne fra verden, sier Suarez til Fox Sports.

Ville ikke møte noen

Suarez forteller at det selv var tøft å ta barna til skolen etter tapet på Anfield.

– Jeg ville ikke ta barna mine til skolen, og alle kunne sei at jeg var langt nede. Jeg hadde dager der jeg ikke ville gjøre noe. Det var en vanskelig tid.

Han så ikke 4-0 tapet på Anfield komme.

– Jeg kunne ikke se at det skulle skje, fordi vi er Barcelona, og trodde vi ville få to-tre muligheter til å score. Men vi ble nervøse, spilte bort ballen, og viste ikke riktig innstilling, sier han.

– Da det første målet kom visste vi ikke hvordan vi skulle reagere. Vi visste at vi hadde rotet det til. I garderoben etter kampen var det ingen som sa noe. Det var bare trist, bitterhet og skuffelse fordi vi visste at vi hadde vist oss frem på en dårlig måte.

Uruguay spiller sin første kamp i Copa America på mandag, når de møter Ecuador.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]