– PERFEKT:  Fabinho forteller om Firminos betydning for Liverpool.

– Klopp kaller ham uerstattelig

Firmino beskrives som en perfekt spiller.

For tiden spiller Roberto Firmino med Alisson og Brasil i Copa América, hvor han har startet samtlige fire kamper så langt og står med én scoring og to målgivende.

Fabinho, som til manges forundring ikke er med i Brasil-troppen, prater varmt om spissen på besøk hos en brasiliansk podkast, «Hoje Sim», denne uka.

Takker for den defensive hjelpen

– I Liverpool er han den perfekte spilleren for den posisjonen, forteller Fabinho, som av og til også ser Firmino dypt nede på midtbanen.

– For han er en smart fyr, en som hjelper mye i oppbyggingen av spillet. En som jeg fra tid til annen ser ved siden av meg for å gjenvinne ballen. Da sier jeg: «Takk, Firmino, takk for hjelpen», ler 25-åringen.

Sitatene er oversatt av nettstedet Sport Witness. I podkastepisoden snakkes det ikke mye om Liverpool, men Firmino ble et tema da Fabinho snakket om landslaget – og fortalte hvilken spiller som er mest beskjeden.

– Alltid likt ham

Fabinho sa riktignok han ikke ville avsløre det fordi vedkommende «ville bli sint på ham», men programverten fant ut at det dreide seg om Liverpools nummer 9. Og da åpnet Fabinho opp om landslagsspissen.  

– Med vår type spillestil med to åpne spillere, hjelper han mye fordi han både scorer og serverer de andre. Og Klopp sier at en uerstattelig spiller for ham er Firmino.

– Og fra mitt perspektiv: Jeg har alltid likt ham godt, men når du får være med ham hver eneste dag, innser du at denne karen er annerledes. Han er veldig god!

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
17.08.2019 kl 20:25

– Jeg var imponert over hvor gode vi var

Jürgen Klopp var veldig fornøyd med prestasjonen på St. Mary’s.

+
17.08.2019 kl 18:35

VAR-drama da Manchester City avga poeng på hjemmebane

Liverpool overnatter på tabelltoppen, og blir der minst frem til mandag kl. 23.00.

+
17.08.2019 kl 17:28

– Forsvaret må ta sin del av skylden for tabben

Jürgen Klopp sine tanker etter seieren på St. Mary’s.

+
17.08.2019 kl 16:18

Mané var banens klart beste spiller da Liverpool kom fra St. Mary's med tre poeng

Vår spillerbørs etter 2-1 seieren på St. Mary's.

+