– PERFEKT:  Fabinho forteller om Firminos betydning for Liverpool.

– Klopp kaller ham uerstattelig

Firmino beskrives som en perfekt spiller.

For tiden spiller Roberto Firmino med Alisson og Brasil i Copa América, hvor han har startet samtlige fire kamper så langt og står med én scoring og to målgivende.

Fabinho, som til manges forundring ikke er med i Brasil-troppen, prater varmt om spissen på besøk hos en brasiliansk podkast, «Hoje Sim», denne uka.

Takker for den defensive hjelpen

– I Liverpool er han den perfekte spilleren for den posisjonen, forteller Fabinho, som av og til også ser Firmino dypt nede på midtbanen.

– For han er en smart fyr, en som hjelper mye i oppbyggingen av spillet. En som jeg fra tid til annen ser ved siden av meg for å gjenvinne ballen. Da sier jeg: «Takk, Firmino, takk for hjelpen», ler 25-åringen.

Sitatene er oversatt av nettstedet Sport Witness. I podkastepisoden snakkes det ikke mye om Liverpool, men Firmino ble et tema da Fabinho snakket om landslaget – og fortalte hvilken spiller som er mest beskjeden.

– Alltid likt ham

Fabinho sa riktignok han ikke ville avsløre det fordi vedkommende «ville bli sint på ham», men programverten fant ut at det dreide seg om Liverpools nummer 9. Og da åpnet Fabinho opp om landslagsspissen.  

– Med vår type spillestil med to åpne spillere, hjelper han mye fordi han både scorer og serverer de andre. Og Klopp sier at en uerstattelig spiller for ham er Firmino.

– Og fra mitt perspektiv: Jeg har alltid likt ham godt, men når du får være med ham hver eneste dag, innser du at denne karen er annerledes. Han er veldig god!

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.09.2019 kl 19:50

- Det føles som en stor seier

Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan hans lag håndterte det som skjedde på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 19:00

Lårhøne for Sadio Mané

Liverpools nr. 10 måtte forlate banen på Stamford Bridge midtveis i 2.omgang.

+
22.09.2019 kl 18:29

Alexander-Arnold om hvorfor han tok frisparket

Trent Alexander-Arnold åpnet årets scoringskonto i en hard batalje på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 12:51

Assistkonge Alexander-Arnold vil score flere mål

Trent Alexander-Arnold om hva han ønsker å forbedre, hvilke backer han beundrer og hvordan han er blitt mer etablert i Liverpools tropp.

+