Lovren vant duellen mot Wilson

Kroatia med viktig trepoenger i EM-kvalifiseringen etter 2–1 over Wales.

8. jun 2019 kl 17.40 Marius Rabben

Begge Liverpools representanter i kamptroppene spilte hele oppgjøret i kroatiske Osijek lørdag ettermiddag.

Kroatia tok ledelsen på et selv etter 17 minutter, etter godt forarbeid og innlegg av Ivan Perišić på venstresiden.

Inter-spilleren utnyttet et noe slurvete Wales-forsvar og la selv på til 2–0 like etter pause, før Bournemouth-kometen David Brooks reduserte med et hardt skudd fra 16-meteren etter 77 minutter.

Kroatia var nærmest flere scoringer, men Wales fikk en god mulighet på tampen som ikke ble tatt vare på.

Lovren spilte en solid kamp i midtforsvaret og var ofte delaktig i det oppbyggende spillet. Wilson slet med å markere seg, men fikk en kjempesjanse i 1. omgang etter en høy bakromsball. Avslutningen på halvspretten gikk imidlertid rett på Kroatia-keeperen.

Seieren betyr at Kroatia, som eneste lag med tre spilte kamper, har 6 poeng i gruppe E etter tre kamper, mens Slovakia, Wales og Ungarn, som har spilt to kamper, står med 3 poeng hver. Aserbajdsjan ligger sist med null.