Måtte forlate bussen på vei til Champions League-finalen

Tidligere spillere, styret og samarbeidspartnere forlot bussen som skulle til Wanda Metropolitano.

12. jun 2019 kl 13.57 Hans Christian Boge-Fredriksen

Bussen som innehold blant annet tidligere spillere, styret og samarbeidspartnere ble etterlatt noen få kilometer fra stadion, da den ikke kom seg gjennom den store trafikken øst i Madrid, melder Goal.

Store stjerner

Da ble det en lang tur i stekende 35 grader langs Avendia de Luis Aragonés for de omtrent 80 personene som var på bussen. For noen heldige fans fikk de ta følge med de tidligere spillerne, og fikk mulighet til noen stjernemøter.

Blant de som var bussen kunne man finne John W. Henry sammen med sin kone Linda, styreformann Tom Werner og Mike Gordon. Supporterne var ikke overraskende mest opptatt med å ta bilder med store stjerner som Steven Gerrard og Gary McAllister.

En annen man kunne se blant de som måtte forlate bussen var sportsdirektør Michael Edwards.

PS: Selve bussen med spillerne hadde ankommet finalearenaen god tid i forveien – heldigvis får man si.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]