Ojo om lærdommen fra tidligere låneopphold

– Jeg ser fram til å være meg selv og spille naturlig.

18. jun 2019 kl 20.50 Arve Vassbotten

Tirsdag ble det klart at Sheyi Ojo skal prøve lykken på utlån i Rangers kommende sesong. Etter å ha vært på utlån i Wigan, Wolverhampton, Fulham og Reims sist sesong, mener 21-åringen at han har lært noe viktig.

– Det høres dumt ut, men mine andre låneopphold har lært meg å bare være meg selv. Jeg tror at når jeg har vært på lån tidligere har jeg forsøkt å passe inn i laget, sier Ojo til Rangers sine hjemmesider.

– Da har jeg ikke spilt mitt eget spill, men denne sesongen og med manageren som er her og som støtter meg, ser jeg fram til å være meg selv og spille naturlig. Jeg tror at hvis jeg gjør det, så blir det en veldig god sesong.

Må takle presset

Selv om Ojo ikke har fått noen kamper for Liverpool siden 2015/2016, har han fått godt med erfaring med sine 13 førstelagskamper for de røde. Det håper han å nyte godt av foran fansen i Glasgow.

– Jeg er allerede en del av Liverpool og når du spiller for store klubber, må du takle presset. Med det jeg ønsker å oppnå i karrieren min må jeg også takle det, sier han.

– Skal nyte fotballen

Ojo sier både han selv, representantene hans, Liverpool og Steven Gerrard mente at et lån til Rangers var det beste nå.

– Manageren ønsker at jeg bare skal være meg selv, når jeg spiller regelmessig og forhåpentligvis skadefri, vil alt gå bra. Jeg har bare ikke hatt den regelmessigheten.

– Med Rangers denne sesongen handler det bare om å spille slik jeg alltid har spilt, og nyte fotballen. Jeg liker også å ha målgivende, det er ikke bare viktig for meg å score, men også at de rundt meg scorer.

– Jeg vil si jeg er en god lagspiller, og jeg håper bare jeg kan vise alle hva jeg kan gjøre, sier Ojo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]