BEVISE NOE:  Sheyi Ojo vil bevise, både for seg selv og for Jürgen Klopp, hva han er god for.

Ojo sikter seg inn mot førstelaget

Sheyi Ojo tror Steven Gerrard er rett mann til å pushe han til å ta opp kampen med Mohamed Salah og Sadio Mané.

Unge Sheyi Ojo skal tilbringe den kommende sesongen på utlån hos skotske Rangers, sammen med blant andre Steven Gerrard. Han tror den tidligere Liverpool-kapteinen er mannen som kan pushe ham til det neste nivået.

– I Liverpool har vi manageren Jürgen Klopp, han ligner litt på Gerrard, og du må pushe deg selv på trening hver eneste dag. Jeg vil gjøre det uansett, for karrieren min, sier Ojo til Sky Sports

– Jeg vet hva jeg er kapabel til, så jeg tror at hver eneste dag her i Rangers kommer til å være en spennende utfordring for meg denne sesongen, med manageren her (Steven Gerrard) som får meg til å pushe meg selv og vise hva jeg er god for.

Ta opp kampen

22-åringen har så langt i karrieren spilt 13 kamper for Liverpool, hvorav åtte har komt i ligaen. Likevel har han tilbrakt brorparten av de siste sesongene på utlån i klubber som Fulham og Stade de Reims, med blandet hell. Han håper at en sesong i Rangers kan hjelpe ham med utviklingen på fotballbanen, og kanskje ta opp kampen med spillere som Mané og Salah på Liverpools flanker.

– Å spille med spillere som Henderson, Mohamed Salah som spiller i min posisjon, det samme med Sadio Mané. De er topp spillere i verdensklasse, og Liverpool har bevist det denne sesongen med Champions League.

– Jeg tror at de er i toppsjiktet på elitenivå for øyeblikket, og for å kunne konkurrere med det må du ut og ha en god sesong. Du må bevise for manageren og bevise for deg selv at du kan ta opp konkurransen med dem.

For å kunne konkurrere med det må du ut og ha en god sesong. Du må bevise for manageren at du kan ta opp konkurransen med dem.Sheyi Ojo
Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
20.07.2019 kl 17:39

«Peter Parker» kan bli hans nye kallenavn etter ferien

Andy Robertson kunne gå inn i sommeren med følelsen av å være en superhelt, men avslutningen ble litt for likt opphavet til Spiderman.

+
20.07.2019 kl 14:52

Clyne mulig erstatter for Wan-Bissaka

Skal ha vært samtaler mellom klubbene.

+
20.07.2019 kl 10:26

Henderson ga bort straffen til Brewster

Kapteinen viser at han har tro på Rhian Brewster, og unggutten nølte ikke da han fikk sjansen.

+
20.07.2019 kl 07:42

– Jeg liker ikke det jeg ser, men jeg kjenner grunnen til det

Jürgen Klopp mener mangel på organisering var hovedproblemet for Liverpool mot Borussia Dortmund.

+