DYREST:  Mohamed Salah er den dyreste spilleren på Fantasy Premier League.

Salah er nok en gang den dyreste fantasy-spilleren

Mohamed Salah sin Fantasy Premier League-pris har gått ned, men han er fortsatt den dyreste spilleren. Se hvor mye Liverpool-spillerne er verdt.

I fjor scoret Mohamed Salah 22 ganger, og hadde 8 målgivende pasninger på sine 38 kamper. Dette gjorde at han samlet 259 poeng i Fantasy Premier League, 21 mer en spilleren med nest flest poeng, Eden Hazard.

Likevel har egypteren sin pris blitt redusert foran 2019/20-sesongen. Da man ved starten av sesongen i fjor måtte betale £13m for Salah, £13.2 ved sesongslutt, må man i dag gi fra seg £12.5m. Dette gjør han likevel til den dyreste spilleren på FPL, sammen med Manchester Citys Sergio Agüero.

Dyreste spiller i flere lagdeler

Liverpool har faktisk den dyreste spilleren i tre av fire lagdeler på FPL. Blant målvakter er den brasilianske duoen Alisson og Ederson dyrest, med en verdi på £6m. En halv million bak dem følger Kepa Arrizabalaga, Jordan Pickford, David de Gea og Hugo Lloris.

I forsvar har Trent Alexander-Arnold virkelig økt prisen sin etter en enorm fjorårssesong. Der du i fjor kunne få backen for £5m, må du i år ut med £7m for scouseren. Det er samme pris som du må ut med for Andrew Robertson, som har blitt £1m dyrere. Dette gjør Liverpool-duoen til de mest verdifulle forsvarsspillerne i FPL.

En halv million bak dem følger enda en Liverpool-spiller, i form av Virgil van Dijk, Chelseas Marcos Alonso og Manchester Citys Aymeric Laporte.

I FPL blir Salah regnet som en midtbanespiller, og er dermed den dyreste i denne posisjonen. Tidligere Liverpool-spiller, Raheem Sterling følger ham på £12m, mens Sadio Mané er den tredje dyreste midtbanespilleren på £11.5m.

På topp er det Sergio Agüero som er dyrest med en verdi på £12.5m, £1,5m foran neste mann på lista, Pierre-Emerick Aubameyang og Harry Kane. Dersom du ønsker å bruke Roberto Firmino på topp, må du ut med £9.5m.

Endringer

Det har ikke overraskende vært endringer i prisene blant Liverpools spillere. Det mest overraskende er kanskje at Salah sin pris har blitt redusert. Mané og Alexander-Arnold har størst økning i pris blant de røde, med £2m oppgang.

Noen andre spillere i Liverpool-troppen har også blitt billigere. Blant dem er det Naby Keita som har hatt størst prisreduksjon da han har gått tilbake fra £7.5m til £6m. Også Lallana sin pris har sunket til £6m, fra £7m.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
19.08.2019 kl 22:24

– Det betyr ingenting hvordan du vinner kampene

Georginio Wijnaldum forklarer sine tanker om de varierende prestasjonene i sesongstarten.

+
19.08.2019 kl 21:09

Nå blir det 1. mot 2. plass neste helg!

Liverpool beholder tabelltoppen etter at Manchester United spilte uavgjort mot Wolverhampton.

+
19.08.2019 kl 20:11

Batshuayi senket Liverpool U23

To mål og en assist fra Michy Batshuayi sørget for 3-0 seier til Chelsea U23.

+
19.08.2019 kl 18:44

Carroll forteller hvordan han opplevde rekordovergangen til Liverpool

Andy Carroll ble Liverpools dyreste spiller gjennom tidene da han signerte i 2011. På det tidspunktet visste han lite av hva som ventet han.

+