Sturridge sitt flotte avskjedsbrev

Daniel Sturridge tar farvel med klubben etter seks og et halvt år.

5. jun 2019 kl 21.03 Arild Skjæveland

I går kom meldingen om at Daniel Sturridge forlater Liverpool når kontrakten hans nå går ut i slutten av denne måneden. Den beskjeden kom ikke uventet, og han ble ønsket lykke til videre på sin vei med flotte ord av Jürgen Klopp, som omtalte ham som «av de beste avslutterne han hadde sett».

Nå har 29-åringen lagt ut et avskjedsbrev til klubben på sine sosiale media.

«Hva kan jeg si… Det har vært litt av en reise i denne flotte klubben. Vi var sammen i sju sesonger, og jeg tok en liten pause underveis. Vi hadde mange topper og lavpunkt sammen, men vi holdt sammen, og visste at vi en dag måtte gjøre det slutt. Den tiden er nå. Jeg ønsker å si til supporterne at jeg elsker dere alle. Dere har fått meg til å føle meg så velkommen, og tok imot meg med åpne armer», skriver han i brevet.

«Sturridge-dansen ble kjent på Anfield, og jeg vil aldri glemme første gang jeg gjorde det foran the Kop. Til mine tidligere og ferskere lagkamerater, vil jeg takke for alle minnene og «banteren» var utrolig. Dere er alle en del av grunnen til at jeg er den mannen jeg er i dag. Dette er ikke farvel, for jeg Gud vet at vi vil holde kontakten uansett hvor jeg er, så vi snakkes snart. Til spillergruppen som er der nå, vil jeg bare la dere vite at «Sturr crazy sauces» vil være tilgjengelig neste sesong, så ikke stress med det. Lucky-sausen vil være tilbake» skriver han og sikter til barbecuesausen han selv har lansert sammen med sin familie, som tydeligvis er populær blant spillerne.

Takker alle på Melwood

Spissen fortsetter med å takke støtteapparatet på Melwood.

«Til støtteaparatet - takk for alt, med å presse meg til å kunne bli det beste jeg kan bli, og det gjelder både for tidligere og nye. Spesielt til managerne Jürgen og Brendan som har guidet meg, og hjulpet meg til å bli så god jeg kan bli».

«Til den fysiske og medisinske avdelingen - takk for å være der i de verste tidene, men også i høydepunktene. Tiden og innsatsen deres, for ikke bare meg, men guttene settes pris på. Jeg er takknemlig til dere alle, også utenfor sosiale media. Spesielt må Chris Rohrback nevnes for jobben han har gjort gjennom hele sesongen. Paul Small «Smally», du har vært der med meg fra start til slutt, og med det engelske landslaget. Jeg har ikke noe annet enn kjærlighet og respekt for deg. Til slutt Andy Massey. Du strakte deg så langt, og takk så mye».

Kantinedamene Caroline og Carol har omtrent blitt kjendiser de siste årene - og Sturridge glemmer heller ikke den smilende duoen på kjøkkenet på Melwood.

«De på kjøkkenet, og alle på Melwood. Takk for alle timene dere har lagt ned bak kulissene, og sørget for at jeg og spillerne blir tatt vare på. Spesielt til mine to andre mødre Caroline og Carol. Dere er to absolutte legender! Lee og Graham, takk for å gjøre livet mitt lettere fra sko til utstyr, top men! Ray, Jane, Rachen og Louise, jeg vil savne dere og jeg er for alltid takknemlig for alt dere gjorde for meg».

Nevner også eierne

Under sine alvorlige skadeopphold var Daniel mye i Boston, der klubbens eiere hører til. Det er tydelig at han har fått et nært forhold også til dem.

«Til FSG, dere har gjort alt i deres makt for å sikre at denne klubben er tilbake på toppen, og det har vært en sann glede å jobbe med dere. Jeg vil nevne spesielt Mike Gordon, som har vært mer enn bare en av eierne, men en mentor som har gjort meg råd både i og utenfor fotball. Tom Werner, du er en sann sjef, og jeg venter fortsatt på min bi-rolle i en film. John W. Henry, takk for å være utrolig med meg gjennom tiden min i Liverpool. Til slutt, takk Mike Edwards, som spilte en stor rolle med å hente meg til klubben. Jeg har hatt mye bra banter med deg i disse årene».

«Jeg er så glad for at jeg tok del i klubbens sjette Champions League-triumf, fordi alle supporterne har fortjent det for all støtten de har gitt meg og klubben gjennom min tid her. Jeg ønsker dere lykke til videre i fremtiden, og mer suksess for klubben. Som jeg alltid har sagt, det er #redordead. Takk for alle minnene.»

Daniel Sturridge scoret 67 mål på 160 kamper for Liverpool.

MED TROFÈET:
MED TROFÈET:  Daniel Sturridge kunne endelig løfte et trofé med Liverpool.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]