PÅ SALGSLISTA:  Ovie Ejaria kommer ikke til å bli lånt ut igjen, men er tilgjengelig for salg, ifølge Liverpool Echo og Goal.

Blir ikke lånt ut – kan selges

Liverpool ønsker minst 3 millioner pund for Ovie Ejaria.

21-åringen er tilgjengelig for salg, opplyser Goal og Liverpool Echo.

De siste sesongene har Ejaria vært lånt ut til Sunderland, Rangers og Reading, men i sommer tyder ting på at han heller slippes permanent.

Ejaria, som fikk åtte opptredener for førstelaget i 2016/2017-sesongen, hvorav to i Premier League, kommer ikke til å bli lånt ut igjen, skriver Echo.

I stedet blir han enten solgt eller så venter trolig en sesong med mye U23-fotball.

Ikke med til USA

Midtbanemannen har spilt med U23-laget under pre-season, foruten noen dager på Melwood i begynnelsen, og selv om en klubb som Reading ønsket å utvide låneavtalen fra i vår, foretrekker Liverpool FC altså et salg.

Klubben har vært i samtaler med Brentford om en mulig avtale verdt rundt 3,5 millioner pund pluss bonuser, men foreløpig har ikke den potensielle overgangen utviklet seg, ifølge Goal.

Selv skal spilleren være frustrert over utelatelsen fra førstelaget i sommer, og de siste ukene har han også fått behandling for en stram lyske, noe som samtidig utelukket muligheten for å bli tatt med i troppen til USA.

Neil Jones i Goal skriver at Ejaria trolig blir værende på Merseyside for å spille med U23-laget dersom man ikke finner noen kjøpere i sommervinduet.

Der vil han, med spillere som Curtis Jones, Adam Lewis og muligens nysigneringen Sepp van den Berg, få delta i EFL Trophy, som de røde har takket ja til for første gang. I turneringa spiller et U21-mannskap mot A-lagene til klubber fra nivå tre og fire.

Ifølge Liverpool Echo vil han også være aktuell for spill i ligacupen.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.09.2019 kl 19:50

- Det føles som en stor seier

Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan hans lag håndterte det som skjedde på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 19:00

Lårhøne for Sadio Mané

Liverpools nr. 10 måtte forlate banen på Stamford Bridge midtveis i 2.omgang.

+
22.09.2019 kl 18:29

Alexander-Arnold om hvorfor han tok frisparket

Trent Alexander-Arnold åpnet årets scoringskonto i en hard batalje på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 12:51

Assistkonge Alexander-Arnold vil score flere mål

Trent Alexander-Arnold om hva han ønsker å forbedre, hvilke backer han beundrer og hvordan han er blitt mer etablert i Liverpools tropp.

+