SKUFFET:  Klopp er skuffet etter kampen mot Napoli, men prøver å se på kampen i et positivt lys.

– City ikke har noen anelse om hvilket lag de møter

Klopp var misfornøyd med kampen mot Napoli, men prøvde å se lyst på tingenes tilstand til tross for 0-3 tap.

Liverpool virket slitne og klarte aldri å få skikkelig flyt på spillet sitt da Napoli viste frem sin kontringsstyrke og vant 3-0 i Skottland.

I første omgang sendte Lorenzo Insigne Napoli i ledelsen etter en kontring, der han vendte innover i banen og bøyde ballen i lengste hjørne. Samme mann var på farten igjen ti minutter senere, men denne gangen serverte han ballen til Arkadiusz Milik, som skled ballen i nettmaskene.

Like etter hvilen skar Insigne innover i banen igjen, og prøvde seg på nesten en kopi av 1-0 scoringen, men denne gangen var Mignolet klar, og fikk slått ballen unna. Dessverre for han gikk ballen rett i Andrew Robertson, før den havnet i beina til Amin Younes, som scoret kampens siste mål.

Bedret seg mot slutten

Napoli hadde god kontroll på kampen, og i andre omgang uteble de store sjansene, helt til det gjenstod ti minutter. Da hadde Jürgen Klopp satt inn sine unggutter, som var friske de minuttene de fikk spille. Nærmest scoring kom Harry Wilson, som fyrte av fra rundt 20 meter. Målvakt Alex Meret fikk så vidt slått den til hjørnespark. Klopp er fornøyd med hvordan ungguttene gjorde det på slutten.

FRISK:  Harvey Elliott var frisk i sitt innhopp på søndagens kamp.

– De siste femten minuttene kom alle ungguttene inn, og tusen takk skal dere ha. Alle likte det, og de var veldig gode, de virket friske, og der er positive tegn, sa Klopp til LFCTV etter kampen.

Men det var stort sett det mest positive han hadde å trekke ut fra kampen.

– Vi startet ganske bra, men det var det. Vi var ikke tålmodige nok på visse tidspunkt, vi spilte ikke vår fotball og vi slet fysisk noen ganger. Mot slutten av første omgang spilte vi litt bedre, men det var det.

– Napoli er veldig gode på kontringer, og viste det i dag. Vi må finne rytmen i kampene vi spiller. De fysiske problemene vil forsvinne ved sesongstart, men ved starten av sesongen er det en kamp mot deg selv.

Mange balltap

Ett av problemene Liverpool hadde i dag var ifølge Klopp at de tapte ballen altfor ofte.

– Den beste måten å hente seg inn igjen i en kamp på er å ha ballen og gjøre noe brukbart med den. Men vi tapte ballen så ofte, og måtte da ta alle disse unødvendige løpene tilbake. Det var en vanskelig kamp for oss, sier han.

Liverpool har denne sesongoppkjøringen hatt et noe svekket lag, da nøkkelspillere fra forrige sesong, i form av Mohamed Salah, Roberto Firmino, Sadio Mané og Alisson Becker har hatt lange ferier etter å ha deltatt i turneringer med sine landslag. På mandag returnerer tre av disse, noe Klopp gleder seg til.

– Endelig er denne perioden over. Jeg har aldri hatt en situasjon der jeg har hatt flere spillere som har gått glipp av en hel sesongoppkjøring. Nå kommer noen av dem tilbake på mandag. Det hadde vært bedre å ha dem her tidligere, men det er sånn det er. De beste nyhetene er at City ikke har noen anelse om hvilket lag de møter neste uke. Vi vil sannsynligvis overraske oss selv også.

Etter kampen var det tid for æresrunden på stadion, slik Liverpool har gjort det i sesongoppkjøringen så langt i år. Etter en forestilling godt under pari var dette en rar følelse for tyskeren, men han synes fansen var utrolige helt fra spillerne ankom stadion.

ÆRESRUNDE:  Liverpools spillere gikk en æresrunde og takket fansen for støtten etter kampen.

– Det var en merkelig følelse. Vi spiller en kamp som dette, og så har vi feiringen etter kampen. Det var bare bra, det var fint for fansen som kom. Og fansen var fantastiske, da vi gikk av bussen var de utrolige. Vi ville elsket å vise dem mer bra fotball, men det er slik situasjonen ble.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+