Insigne lekte seg med Liverpool

Napoli slo Liverpool 3-0, etter mål og målgivende fra Insigne. Han hadde også skuddet før returen Younes satte på Napolis tredje scoring.

Liverpool tapte enda en sesongoppkjøringskamp, etter at Napoli kontret dem i senk på Murrayfield.

Liverpool slet med å få spillet til å sitte gjennom 80 minutter, og kampen var preget av flere feilpasninger fra Liverpools spillere. De virket slitne etter en hard sesongoppkjøring, mens Napoli viste styrke.

Andre omgang startet med at Insinge nok en gang kom frem på sin venstreside, skar inn i banen og fyrte av. Skuddet ble reddet av Mignolet, men returen satte Younes i mål.

Andre omgang ble oppstykket på grunn av alle byttene, men Liverpool kom mer inn i det etterhvert. De siste ti minuttene skapte de noen farligheter foran Napolis mål, og særlig Harry Wilson og debutant Harvey Elliott var friske, uten at Liverpool fikk uttelling.

Dermed tapte Liverpool deres tredje treningskamp i sesongoppkjøringen, en uke før Manchester City venter på Wembley.

Insigne scorer på flott vis!

Insigne får en flott pasning fra Dries Mertens ute på venstresiden, og avanserer fremover i banen. Matip rygger og rygger, helt til Insigne kommer til Liverpools 16-meter. Der fyrer han av i lengste hjørne, og sender Napoli i ledelsen på vakkert vis.

29
Napoli
Milik dobler!

Milik sklir inn Napolis andre for kvelden!

Insigne avanserer flott ute på venstresiden, og slår ballen inn hardt og lavt. Der inne sklir Milik ballen i nettet, med en solid avslutning. Nå har Liverpool en oppgave foran seg.

52
Napoli
Der er det tre

Younes scorer for Napoli.

Insigne fortsetter der han slapp i første omgang, og plager Alexander-Arnold på Liverpools høyreside. Han skyter, men Mignolet gir en retur, som først treffer Robertson, før den faller ned hos Younes som triller ballen enkelt i mål. 3-0 til Napoli.

11
Napoli
Farlig frispark

Napoli får frispark fra rundt 30 meter, og Insigne prøver seg på mål, men Mignolet ligger fint nede og får slått til hjørnespark, som Napoli ikke får noe ut av. Men en liten farlighet fra Napoli der.

57
Napoli
Mignolet med klasseredning!

Insigne spiller Milik flott fri inne i Liverpools boks, og polakken prøver å lobbe ballen over Mignolet på vei ut, men belgieren reagerer raskt nok til å stoppe avslutningen. God redning fra Mignolet.

90
Harry WilsonHerlig forsøk av Wilson!

Liverpool har våknet nå! Wilson får ballen på 20 meter, og tester skuddfoten sin. Nå treffer han strålende på ballen, og en god redning fra Meret er alt som står i veien for en utligning. God mulighet for Liverpool der.

4
Divock OrigiGodt angrep!

Liverpool kombinerer seg fint fremover på venstresiden, og Robertson får slått inn lavt mot Origi. Han prøver å flikke den i lengste hjørne, men den går like til side for målet.

Før kampen

Sommerens nest siste treningskamp for Liverpool spilles mot Napoli på Murrayfield Stadium i Edinburgh i Skottland søndag kveld.

Lagene, som var i samme gruppe i Champions League forrige sesong, der det ble 1–0 til hjemmelagene i begge kamper, møttes også under pre-season i fjor. Da vant de røde overlegent 5–0.

Liverpools lag: Mignolet; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson, Milner; Oxlade-Chamberlain, Origi, Wijnaldum.

Benk: Lonergan, Lovren, Gomez, Lallana, Brewster, Lewis, Hoever, Duncan, Wilson, Elliott, Van den Berg.

Basert på laguttaket kan det virke som om Klopp gir Wijnaldum sjansen til å spille offensivt ute på vingen igjen, med Oxlade-Chamberlain på motsatt side og Origi inne sentralt.

Ryan Kent var egentlig en del av troppen som skulle møte Napoli, men mister kampen grunnet sykdom.

Troppen inkluderer altså nysigneringen Elliott, som ble bekreftet klar for klubben i formiddag og sitter på benken fra start. Klopp har selv sagt at det er «veldig sannsynlig» at Liverpool-fans får se Elliott i aksjon i kveld. Unggutten skal ha trent med førstelaget i går og gjort et godt inntrykk på Klopp.

Det er også verdt å merke seg at spillere som Woodburn, Jones og Phillips ikke er med i troppen.

Napoli stiller med et svært sterkt mannskap i kveld, der blant andre Milik, Mertens, Insigne og Zielinski er med fra start.

1Vi er i gang!

Liverpool har tatt avspark.

Liverpool spiller i sine sorte drakter for anledningen.

4

10
Napoli
Napoli får avsluttet

Napoli vender spillet fint med en crosser til Verdi på bakerste stolpe. Han tar ned ballen og prøver å bende den i lengste kryss, men Mignolet plukker den greit.

11
Napoli

14Alexander-Arnold slår bort ballen

En fryktelig tversover pasning fra Alexander-Arnold blir plukket opp av Milik, og Napoli kommer i overtall. Heldigvis slår polakken ballen til en medspiller i offside. Liverpool slipper billig unna der.

17
Napoli

21
Divock OrigiOrigi ligger nede

Origi får albuen til Manolas i bakhodet i en hodeduell, og belgieren blir liggende nede, men kommer seg forholdsvis raskt opp igjen på bena. Klopp få muligheten til å snakke med noen av spillerne sine.

29
Napoli

32Upresise

Liverpool har vært upresise med sine pasninger i viktige øyeblikk så langt i kampen. Særlig Oxlade-Chamberlain har slått bort og mistet ballen ved flere anledninger, og Liverpool sliter med å få spillet sitt til å sitte.

38
Napoli
Manolas får behandling

Kostas Manolas ligger nede og får behandling med det som ser ut som en ankelskade. Han har vært solid i første omgang, og holdt Liverpools offensive spillere i sjakk.

39Spillet er i gang igjen

Manolas er tilbake på banen, men Naopli har sendt Vlad Chiriches i oppvarming. Manolas skar noen grimaser da han kom inn på banen igjen, så det spørst om han kommer til å spille så mye lenger.

45
Georginio WijnaldumFantastisk avslutning av Wijnaldum!

Wijnaldum scorer, men er i offside.

Kombinasjonene sitter for Liverpool, og ballen ender hos Wijnladum, som hamrer ballen i mål på fantastisk måte! Men dessverre for nederlenderen er han i en klar offside, og målet blir korrekt annulert.

45Pause på Murrayfield

Napoli leder 2-0 til pause.

Liverpool sliter med å få spillet til å sitte, og Insigne herjer i Skottland.

Pauserefereat

Liverpool startet kampen friskt, og et innlegg fra Robertson landet perfekt på lissa til Origi etter bare fire minutter. Dessverre var avslutningen til belgieren litt for ufølsom, og gikk like til side for mål.

Etter dette hadde Liverpool fortsatt mye ball, men de slet med å få de siste kombinasjonene til å virke, og Napoli lå kompakt defensivt.

Napoli var farlig frempå ved et par anledninger etter at ti minutter var spilt, men Mignolet leverte et par solide redninger. Men det var Napoli som tok ledelsen, da Insigne kontret for blå-trøyene. Han avanserte fremover, før han bøyde ballen i lengste hjørne, og sendte Napoli i føringen.

Samme mann var frempå igjen ti minutter senere, da han slo et strålende innlegg til Milik, som taklet ballen i mål, og sendte Napoli i føringen.

Like før pause trodde Wijnaldum et øyeblikk at han hadde redusert ledelsen, da Henderson spilte han fri, og han satte ballen knallhardt i nettmaskene. Men dessverre for han startet han løpet litt for tidlig, og ble korrekt avvinket for offside.

Liverpool har slitt med å skape de helt store sjansene, mot et Napoli som ligger kompakt defensivt og etterlater seg lite rom. Klopp er tydelig frustrert på sidelinjen, og har nok mye på hjertet i pausepraten sin.

46Vi er i gang igjen

Napoli sparker i gang den andre omgangen.

Liverpool fortsetter med det samme laget. Napoli gjør tre bytter.

46
Napoli
Manolas gir seg

Chiriches kommer som ventet inn for Manolas.