Insigne lekte seg med Liverpool

Napoli slo Liverpool 3-0, etter mål og målgivende fra Insigne. Han hadde også skuddet før returen Younes satte på Napolis tredje scoring.

Søndag 28.jul 1800 (Pre-season) - TV 2 Sport Premium / TV 2 Sumo / LFCTV. BT Murrayfield i Edinburgh. / Tilskuere: 65442

Lagoppstilling
LiverpoolNapoli

Innbyttere

Innbyttere

Kampreferat
 1. Etter kampen

  Liverpool tapte enda en sesongoppkjøringskamp, etter at Napoli kontret dem i senk på Murrayfield. 

  Liverpool slet med å få spillet til å sitte gjennom 80 minutter, og kampen var preget av flere feilpasninger fra Liverpools spillere. De virket slitne etter en hard sesongoppkjøring, mens Napoli viste styrke.

  Andre omgang startet med at Insinge nok en gang kom frem på sin venstreside, skar inn i banen og fyrte av. Skuddet ble reddet av Mignolet, men returen satte Younes i mål.

  Andre omgang ble oppstykket på grunn av alle byttene, men Liverpool kom mer inn i det etterhvert. De siste ti minuttene skapte de noen farligheter foran Napolis mål, og særlig Harry Wilson og debutant Harvey Elliott var friske, uten at Liverpool fikk uttelling. 

  Dermed tapte Liverpool deres tredje treningskamp i sesongoppkjøringen, en uke før Manchester City venter på Wembley.

 2. Andre omgang

 3. Slutt!90'

  Liverpool taper hele 3-0 mot Napoli i kveldens treningskamp mot Napoli. Klopp er nok ikke fornøyd med kveldens kamp.
 4. Herlig forsøk av Wilson! Harry Wilson90'

  Liverpool har våknet nå! Wilson får ballen på 20 meter, og tester skuddfoten sin. Nå treffer han strålende på ballen, og en god redning fra Meret er alt som står i veien for en utligning. God mulighet for Liverpool der.
 5. Brewster får skutt89'

  Wilson avanserer fremover, og kommer seg forbi en spiller før han blir felt. Ballen triller videre til Brewster, som skyter fra spiss vinkel. Ballen går ut til et hjørnespark som blir ufarlig.
 6. Elliott tester skuddfoten Harvey Elliott87'

  Elliott får ballen like utenfor boksen, tar den på brystet og prøver seg på volley. Voleyen fyker både over og til siden for målet.
 7. Elliott skaffer hjørnespark Harvey Elliott80'

  Det første han gjør i Liverpool-drakt er å kombinere fint med Brewster, før han skaffer Liverpool et hjørnespark. Det får de ikke noe ut av, men friskt fra unggutten.
 8. Nesten selvmål!80'

  Brewster slår inn fra venstre, og Hysaj har ikke helt kontroll på hvem han har rundt seg. Napoli-spilleren strekker ut foten, og setter ballen mot mål, men Meret redder.
 9. Liverpool bytte Inn: Adam Lewis (Ut: James Milner)79'

  Liverpool har byttet alle sine utespillere.
 10. Liverpool bytte Inn: Sepp van den Berg (Ut: Virgil van Dijk)79'

 11. Liverpool bytte Inn: Bobby Duncan (Ut: Fabinho)79'

 12. Elliott debuterer! Inn: Harvey Elliott (Ut: Georginio Wijnaldum)79'

  Unggutten får sine første minutter i Liverpooldrakt!
 13. Langt over78'

  Han har ikke stilt inn siktet helt ennå, Harry Wilson, og frisparket går langt over.
 14. Frispark i god posisjon77'

  Wilson blir felt på vei fremover, i en spennende posisjon for waliseren.
 15. Hoever på venstrebacken75'

  Ki-Jana Hoever har lagt seg på venstrebacken etter at han kom inn, med Joe Gomez på høyresiden.
 16. Napoli bytte Inn: Gennaro Tutino (Ut: Arkadiusz Milik)71'

 17. Liverpool bytte Inn: Ki-Jana Hoever (Ut: Trent Alexander-Arnold)71'

 18. Flere Liverpool-bytter Inn: Joe Gomez (Ut: Andy Robertson)71'

 19. Lite å skrive hjem om70'

  Liverpool stanger mot Napolis forsvar, men virker litt idéløse. Napoli kontrer når de får sjansen.
 20. Liverpool bytte Inn: Dejan Lovren (Ut: Joël Matip)61'

 21. Liverpool bytte Inn: Adam Lallana (Ut: Jordan Henderson)61'

 22. Liverpool bytte Harry Wilson (Alex Oxlade-Chamberlain)61'

 23. Liverpool gjør mange bytter Inn: Rhian Brewster (Ut: Divock Origi)61'

  Brewster er en av de som kommer inn.
 24. Napoli bytte Inn: Gianluca Gaetano (Ut: Simone Verdi)58'

 25. Napoli bytte Inn: Sebastiano Luperto (Ut: Nikola Maksimovic)58'

 26. Napoli gjør flere bytter Inn: Elseid Hysaj (Ut: Giovanni Di Lorenzo)58'

 27. Mignolet med klasseredning! Arkadiusz Milik57'

  Insigne spiller Milik flott fri inne i Liverpools boks, og polakken prøver å lobbe ballen over Mignolet på vei ut, men belgieren reagerer raskt nok til å stoppe avslutningen. God redning fra Mignolet.
 28. Nytt lag i oppvarming55'

  Liverpool har ti spillere i oppvarming. Det er godt mulig vi får se de bytte hele laget ganske snart.
 29. Der er det tre Målscorer: Amin Younes52'

  Younes scorer for Napoli.Insigne fortsetter der han slapp i første omgang, og plager Alexander-Arnold på Liverpools høyreside. Han skyter, men Mignolet gir en retur, som først treffer Robertson, før den faller ned hos Younes som triller ballen enkelt i mål. 3-0 til Napoli.
 30. Fabinho prøver seg Fabinho48'

  Milner takler hardt, men rent, og Ox plukker opp ballen. Den ender til slutt med Origi i boksen, som velger å spille heller enn å skyte. Til slutt får Fabinho den på kanten av boksen, og prøver seg på et langskudd. Det har Meret god kontroll på.
 31. Napoli bytte Inn: Faouzi Ghoulam (Ut: Mário Rui)46'

 32. Napoli bytte Inn: Amin Younes (Ut: Dries Mertens)46'

 33. Manolas gir seg Inn: Vlad Chiriches (Ut: Kostas Manolas)46'

  Chiriches kommer som ventet inn for Manolas.
 34. Vi er i gang igjen46'

  Napoli sparker i gang den andre omgangen.Liverpool fortsetter med det samme laget. Napoli gjør tre bytter.
 35. Pausereferat

  Liverpool startet kampen friskt, og et innlegg fra Robertson landet perfekt på lissa til Origi etter bare fire minutter. Dessverre var avslutningen til belgieren litt for ufølsom, og gikk like til side for mål.

  Etter dette hadde Liverpool fortsatt mye ball, men de slet med å få de siste kombinasjonene til å virke, og Napoli lå kompakt defensivt.

  Napoli var farlig frempå ved et par anledninger etter at ti minutter var spilt, men Mignolet leverte et par solide redninger. Men det var Napoli som tok ledelsen, da Insigne kontret for blå-trøyene. Han avanserte fremover, før han bøyde ballen i lengste hjørne, og sendte Napoli i føringen.

  Samme mann var frempå igjen ti minutter senere, da han slo et strålende innlegg til Milik, som taklet ballen i mål, og sendte Napoli i føringen.

  Like før pause trodde Wijnaldum et øyeblikk at han hadde redusert ledelsen, da Henderson spilte han fri, og han satte ballen knallhardt i nettmaskene. Men dessverre for han startet han løpet litt for tidlig, og ble korrekt avvinket for offside.

  Liverpool har slitt med å skape de helt store sjansene, mot et Napoli som ligger kompakt defensivt og etterlater seg lite rom. Klopp er tydelig frustrert på sidelinjen, og har nok mye på hjertet i pausepraten sin.

 36. Første omgang

 37. Pause på Murrayfield45'

  Napoli leder 2-0 til pause.Liverpool sliter med å få spillet til å sitte, og Insigne herjer i Skottland.
 38. Fantastisk avslutning av Wijnaldum! Georginio Wijnaldum45'

  Wijnaldum scorer, men er i offside.Kombinasjonene sitter for Liverpool, og ballen ender hos Wijnladum, som hamrer ballen i mål på fantastisk måte! Men dessverre for nederlenderen er han i en klar offside, og målet blir korrekt annulert.
 39. Spillet er i gang igjen39'

  Manolas er tilbake på banen, men Naopli har sendt Vlad Chiriches i oppvarming. Manolas skar noen grimaser da han kom inn på banen igjen, så det spørst om han kommer til å spille så mye lenger.
 40. Manolas får behandling Kostas Manolas38'

  Kostas Manolas ligger nede og får behandling med det som ser ut som en ankelskade. Han har vært solid i første omgang, og holdt Liverpools offensive spillere i sjakk.
 41. Upresise32'

  Liverpool har vært upresise med sine pasninger i viktige øyeblikk så langt i kampen. Særlig Oxlade-Chamberlain har slått bort og mistet ballen ved flere anledninger, og Liverpool sliter med å få spillet sitt til å sitte.
 42. Milik dobler! Målscorer: Arkadiusz Milik (Assist: Lorenzo Insigne)29'

  Milik sklir inn Napolis andre for kvelden!Insigne avanserer flott ute på venstresiden, og slår ballen inn hardt og lavt. Der inne sklir Milik ballen i nettet, med en solid avslutning. Nå har Liverpool en oppgave foran seg.
 43. Origi ligger nede Divock Origi21'

  Origi får albuen til Manolas i bakhodet i en hodeduell, og belgieren blir liggende nede, men kommer seg forholdsvis raskt opp igjen på bena. Klopp få muligheten til å snakke med noen av spillerne sine.
 44. Napoli tar ledelsen! Målscorer: Lorenzo Insigne (Assist: Dries Mertens)17'

  Insigne scorer på flott vis!Insigne får en flott pasning fra Dries Mertens ute på venstresiden, og avanserer fremover i banen. Matip rygger og rygger, helt til Insigne kommer til Liverpools 16-meter. Der fyrer han av i lengste hjørne, og sender Napoli i ledelsen på vakkert vis.
 45. Alexander-Arnold slår bort ballen14'

  En fryktelig tversover pasning fra Alexander-Arnold blir plukket opp av Milik, og Napoli kommer i overtall. Heldigvis slår polakken ballen til en medspiller i offside. Liverpool slipper billig unna der.
 46. Farlig frispark Lorenzo Insigne11'

  Napoli får frispark fra rundt 30 meter, og Insigne prøver seg på mål, men Mignolet ligger fint nede og får slått til hjørnespark, som Napoli ikke får noe ut av. Men en liten farlighet fra Napoli der.
 47. Napoli får avsluttet Simone Verdi10'

  Napoli vender spillet fint med en crosser til Verdi på bakerste stolpe. Han tar ned ballen og prøver å bende den i lengste kryss, men Mignolet plukker den greit.
 48. Godt angrep! Divock Origi4'

  Liverpool kombinerer seg fint fremover på venstresiden, og Robertson får slått inn lavt mot Origi. Han prøver å flikke den i lengste hjørne, men den går like til side for målet.
 49. Vi er i gang!1'

  Liverpool har tatt avspark.Liverpool spiller i sine sorte drakter for anledningen.
 50. Før kampen

  Sommerens nest siste treningskamp for Liverpool spilles mot Napoli på Murrayfield Stadium i Edinburgh i Skottland søndag kveld.

  Lagene, som var i samme gruppe i Champions League forrige sesong, der det ble 1–0 til hjemmelagene i begge kamper, møttes også under pre-season i fjor. Da vant de røde overlegent 5–0.

  Liverpools lag: Mignolet; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson, Milner; Oxlade-Chamberlain, Origi, Wijnaldum.

  Benk: Lonergan, Lovren, Gomez, Lallana, Brewster, Lewis, Hoever, Duncan, Wilson, Elliott, Van den Berg.

  Basert på laguttaket kan det virke som om Klopp gir Wijnaldum sjansen til å spille offensivt ute på vingen igjen, med Oxlade-Chamberlain på motsatt side og Origi inne sentralt.

  Ryan Kent var egentlig en del av troppen som skulle møte Napoli, men mister kampen grunnet sykdom.

  Troppen inkluderer altså nysigneringen Elliott, som ble bekreftet klar for klubben i formiddag og sitter på benken fra start. Klopp har selv sagt at det er «veldig sannsynlig» at Liverpool-fans får se Elliott i aksjon i kveld. Unggutten skal ha trent med førstelaget i går og gjort et godt inntrykk på Klopp.

  Det er også verdt å merke seg at spillere som Woodburn, Jones og Phillips ikke er med i troppen.

  Napoli stiller med et svært sterkt mannskap i kveld, der blant andre Milik, Mertens, Insigne og Zielinski er med fra start. 


Skrevet av: Odd Sindre Tonning
Siste Til vår nyhetsoversikt
18.10.2019 kl 19:07

Har aldri vært større favoritter på Old Trafford i Premier League

Kun én gang tidligere har oddsen vært høyere på Manchester United-seier på Old Trafford.

+
18.10.2019 kl 17:42

Dette skjedde første dag i retten

New Balance og Liverpool FC møttes i retten. Det var mye fokus på distribusjon på første dag.

+
18.10.2019 kl 16:30

– En av de beste signeringene vi har gjort

Manager Jürgen Klopp er veldig fornøyd med at Joel Matip har signert for fem nye år.

+
18.10.2019 kl 16:06

Matip i fem nye år!

28-åringen har i dag signert en ny langtidskontrakt.

+