Clyne ute i et halvt år

Nathaniel Clyne må opereres etter skaden han pådro seg mot Borussia Dortmund.

24. jul 2019 kl 19.36 Hans Christian Boge-Fredriksen

Backen har forlatt Liverpool-troppen i USA og flydd hjem til Storbritannia hvor han skal opereres for korsbåndskaden.

The Telegraph skriver at skaden er så alvorlig at den vil holde Clyne på sidelinjen i seks måneder.

– Hva annet kan jeg si enn at vi alle er skuffet på Clyney sine veier. Han har trent og spilt så bra – han var i fremragende form, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

Kunne vært verre

Med et år igjen av kontrakten med Liverpool har en overgang bort vært kraftig ryktet, og da spesielt til hans gamle klubb Crystal Palace.

En overgang i sommervinduet virker usannsynlig nå, når spilleren går i gang med rehabiliteringen. Uansett mener Liverpool at skaden kunne vært verre.

En slik skade holder ofte en spiller ute i ni måneder, men i dette tilfelle tror ikke Liverpool at Clyne ble ute fullt så lenge.

– Åpenbart er en skade av denne typen ikke et gledelig øyeblikk for en spiller, men det positive for ham, ifølge det medisinske teamet, er at det er en grei korsbåndskade. Dette betyr at å fikse den og komme tilbake fra den bør følge en sti som er fri for fallgruver og komplikasjoner, sier Klopp.

– For øyeblikket er det ikke mer å si enn at vi alle støtter Clyney på alle mulige måter vi kan, og vi ser frem til å se han tilbake på banen så fort det er ansvarlig mulig.

– Han er så profesjonell og er naturlig veltrent og sterk, så alt dette er i hans favør.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]