Crouch legger opp

Peter Crouch har bestemt seg for å legge opp som profesjonell fotballspiller.

12. jul 2019 kl 12.29 Odd Sindre Tonning

Den høyreiste spissen kom til Liverpool fra Southampton i 2005, og spilte for klubben i tre år. På de årene var han med på å vinne FA Cupen i 2006 og komme til finalen av Champions League i 2007. I løpet av sin karriere scoret han til sammen 108 Premier League mål på 468 kamper. Han er med det med i en ekslusiv klubb blant spillere som har scoret over 100 mål i Premier League. Bare 27 andre spillere har gjort det samme.

Crouch (38) scoret 42 mål for Liverpool, fordelt på 135 kamper, før han i 2008 ble solgt videre til Portsmouth. Han har senere spilt for Tottenham, Stoke og Burnley, før han nå har bestemt seg for å legge fotballskoene på hylla.

– Etter mye frem og tilbake denne sommeren har jeg bestemt meg for å legge opp som fotballspiller. Fotballen har gitt meg alt. Jeg er så takknemlig for alle som har hjulpet meg med å komme til toppen, og de som hjalp meg med å bli der så lenge, skriver Crouch på Twitter.

38-åringen var involvert i seks kamper for Burnley forrige sesong, men kom seg ikke på scoringslista til klubben. Han fikk aldri en ny kontrakt med klubben, og har vært klubbløs siden månedsskiftet.

– Dersom du hadde fortalt meg som 17-åring at jeg kom til å spille i verdensmesterskap, nå Champions League-finalen, vinne FA Cupen og score over 100 Premier League mål, ville jeg ha unngått deg til en hver pris. Det har vært en absolutt drøm som har gått i oppfyllelse, skriver han videre på Twitter.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]