Debuterer ikke mot Tranmere

Sepp van den Berg får ikke sin Liverpool-debut mot Tranmere Rovers.

11. jul 2019 kl 15.12 Odd Sindre Tonning

Klubben bekrefter selv på sine nettsider at Sepp van den Berg ikke kommer til å debutere mot Tranmere Rovers. Bakgrunnen for dette er at han ikke har fått klarering for overgangen fra FIFA enda.

Det var forventet at Liverpool-fans kunne få se nederlenderen i aksjon for første gang i Liverpool-drakta når Liverpool tar turen over Mersey til Tranmere torsdag kveld. Dessverre vil man bli nødt til å vente enda litt lenger før den tidligere PEC Zwolle spilleren blir klar for spill for Liverpool.

Med flere førstelagsspillere ute på ferie enda er det forventet at man likevel får se flere andre unggutter i aksjon i torsdagens treningskamp. Ryan Kent, Rhian Brewster, Curtis Jones, Bobby Duncan og Vitezslav Jaros er blant spillerne som kan få sjansen til å vise seg fram for Jürgen Klopp og Liverpool-fansen på Prenton Park.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]