TILBAKE:  Alex Oxlade-Chamberlain og Rhian Brewster var tilbake på trening lørdag.

– Det er som å ha nye signeringer

Jürgen Klopp er veldig glad for å se firkløver friske og raske tilbake på Melwood.

På sosiale medier venter supportere utålmodig på at klubben skal foreta seg noe på overgangsmarkedet. Uttalelsene til manageren på treningsfeltet gir kanskje ikke håp om at det skal skje veldig mye akkurat på den fronten.

Lørdag var første dag av pre-season, og manager Jürgen Klopp mener at et skadefritt firkløver er som å ha nye signeringer.

– Dersom Ox kan holde seg frisk, er han som en ny spiller for oss. Det er det samme med Rhian. Han er et veldig stort talent. Vi gleder oss til å se ham på trening og alt det der. Han vil spille en viktig rolle for oss, og vi har planlagt en viktig rolle for ham. Så - ny spiller, sier Klopp i et intervju med Liverpoolfc.com

– Joe Gomez blir som en ny spiller, og Adam Lallana, en ny spiller. Etter mange problemer i fjor - dersom disse guttene kan holde seg skadefri, så er det helt annerledes for laget enn i fjor, fordi det er ekte kvalitet. Det er kult, sier han.

Gleder seg til resten av uken

Lørdag var spillerne gjennom en rekke tester, før den første skikkelige treningsøkten kommer på søndag. Allerede på torsdag skal det spilles treningskamp mot Tranmere.

– Det å spille mot et League One-lag etter bare noen få dagers trening er en skikkelig utfordring. Så kommer Bradford, og så må vi bare gå for det, sier han.

– Du spiller disse kampene, ikke bare for å gjøre noe på de 90 minuttene, men fordi du ønsker å se fremgang, lidenskap og alt det der. Vi må være klare tidlig. Vi starter i ligaen på fredagskvelden mot Norwich. Vi må være klare, og det er ikke den eneste kampen vi forbereder oss til.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.09.2019 kl 19:50

- Det føles som en stor seier

Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan hans lag håndterte det som skjedde på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 19:00

Lårhøne for Sadio Mané

Liverpools nr. 10 måtte forlate banen på Stamford Bridge midtveis i 2.omgang.

+
22.09.2019 kl 18:29

Alexander-Arnold om hvorfor han tok frisparket

Trent Alexander-Arnold åpnet årets scoringskonto i en hard batalje på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 12:51

Assistkonge Alexander-Arnold vil score flere mål

Trent Alexander-Arnold om hva han ønsker å forbedre, hvilke backer han beundrer og hvordan han er blitt mer etablert i Liverpools tropp.

+