Grabara lånes ut

Kamil Grabara blir lånt ut til Huddersfield den kommende sesongen.

15. jul 2019 kl 20.58 Odd Sindre Tonning

Den unge målvakten signerte først en langtidskontrakt med Liverpool, før han signerte på lånekontrakten med Championship-klubben Huddersfield.

Han kommer til å tilbringe hele sesongen i Huddersfield, hvor han vil kjempe med Ben Hamer, Ryan Schofield og Joel Coleman om plassen mellom stengene for laget som rykket ned fra Premier League forrige sesong.

– Det har vært en målsetning for oss å bringe inn en ny målvakt i dette overgangsvinduet, og jeg er veldig gald for at vi klarte å bringe Kamil til klubben vår. Han blir satt veldig høyt av de ansatte i Liverpool, av vårt rekrutteringsmannskap og Paul Clements, som er sjefen for våre målvakter. Han har allerede førstelagserfaring og jeg kan si at han er en mann med selvtillit, sier Jan Siewert, Huddersfields manager, til klubbens hjemmeside.

– Jeg tror fansen kommer til å elske Kamil når de ser ham i Huddersfield-drakten.

Grabara spilte i sommer U21-EM for Polen, og har derfor ikke vært involvert i Liverpools sesongoppkjøring så langt. Utlånet gjør også at han ikke kommer til å slutte seg til 28-mannstroppen som reiser til USA på tirsdag.

Forrige sesong ble også brukt på utlån for den unge polakken, da han ble lånt ut til danske Aarhus hvor han spilte 16 kamper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]