– Har en manager som tror på meg

Curtis Jones vil bruke sommeren til å ta nye steg.

9. jul 2019 kl 11.59 Marius Rabben

– Det har vært tøffe dager, men heldigvis har jeg opprettholdt arbeidet i ferien, så jeg er tilbake i god form og «ready to go».

Scouseren har trent regelmessig med Jürgen Klopps mannskap etter å ha vært med på førstelagets sesongoppkjøring for ett år siden.

Vil imponere

Nå er han blitt myndig, har fått A-lagsdebuten og ønsker seg en større rolle i førstelagstroppen.

– Ja, det er crazy. I fjor var det stort å være rundt troppen, så deretter å avslutte med å være rundt Champions League-vinnere...! Nå kommer jeg inn for å prøve å ta plass og vise sjefen at jeg er klar for å være en del av stallen.

– Det er enormt for meg, og jeg skal definitivt vise det under sesongoppkjøringa, sier han til klubbens nettside.

18-åringen fra Toxteth fikk debuten i FA-cupen mot Wolves i januar, og satt på benken i bortekampen mot West Ham i Premier League i februar.

– Jeg har det i meg

Målet for sesongen er flere opptredener – og debut i Premier League.

– Definitivt! Så fort jeg kom (til Melwood), pushet jeg på for en plass på laget. Men som alle kan se, har vi det beste laget i Europa, så jeg vet det blir tøft og vil kreve mye arbeid.

– Jeg tror definitivt at jeg har det i meg, og jeg har helt klart en manager som tror på meg. Jeg skal gjøre mitt beste for å vise hva jeg er kapabel til, og forhåpentligvis får jeg noen minutter i løpet av sesongen.

Først gjenstår jobben som skal gjennomføres før ligastarten om én måned. Dette er spesielt viktige uker for unge talenter som Jones.

– Det er massivt. Ikke bare for å vise hva du kan, men også for å komme i best mulig form. Gjennom sesongen er det mange kamper, og spillerne vi har løper uten stopp, så jeg tror dette er perfekt for min del for å komme i best mulig posisjon, få formen på plass og forhåpentligvis bli klar.

– Som en familie

Jones, som var med på Champions League-feiringene etter å ha reist med de røde til Madrid, skryter av lagånden og samholdet på Melwood.

– Båndet i denne gruppa er helt spesiell, sier han.

– Jeg tror ikke mange andre lag har dette. Å være en ung gutt som kommer inn og føler seg hjemme, og som vet at jeg kan prate med hvem jeg ønsker. Hvis jeg har et lite problem eller hvis jeg gjør det bra, forteller de meg det.

– Det er det samme for alle spillerne. Båndet er strålende. Humoren er topp, og manageren og staben er også involvert i det, så det er som om alle er en stor familie, og vi ønsker bare det beste for hverandre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]