PÅ VEI TIL LIVERPOOL:  Harvey Elliott skal være nær en overgang til Anfield-klubben, hvor han er tiltenkt en rolle med førstelaget.

– Skal rett inn og trene med førstelaget

Her er planen for 16 år gamle Harvey Elliott.

Det skal bare være et tidsspørsmål før sommerens andre Liverpool-signering blir bekreftet. Flere europeiske storklubber er svært interessert i Harvey Elliott, men valget har falt på de røde.

Ikke til akademiet i sommer

Avtalen hans med Fulham løp ut i juni, og Liverpool må nå betale London-klubben en betydelig kompensasjonssum for å hente 16-åringen.

Men Elliott, som har vokst opp som Liverpool-supporter, er en spiller klubben har god tro på: Planen er nemlig ikke å sende ham til akademiet som U18- eller U23-spiller, for han skal rett til Melwood, ifølge Liverpool Echo.

Dermed får han sjansen til å imponere Jürgen Klopp under pre-season, og med åtte kamper før ligastarten om én måned blir det følgelig muligheter for å se ham i aksjon.

Tanken er at den anvendelige angriperen, i likhet med sommerkjøpet Sepp van den Berg på 17 år, vil lære mer og dra større nytte av å spille med A-laget enn ungdomslagene denne sommeren.

Ifølge lokalavisa kan overgangen bli bekreftet i løpet av denne uka.

Elliott ble tidenes yngste Premier League-spiller da han i en alder av 16 år og 30 dager ble sluppet utpå mot Wolves i mai.

A-lagsdebuten kom allerede som 15-åring (og 174 dager) i ligacupen i september i fjor, da han ble Fulhams yngste førstelagsspiller noen gang.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
17.08.2019 kl 20:25

– Jeg var imponert over hvor gode vi var

Jürgen Klopp var veldig fornøyd med prestasjonen på St. Mary’s.

+
17.08.2019 kl 18:35

VAR-drama da Manchester City avga poeng på hjemmebane

Liverpool overnatter på tabelltoppen, og blir der minst frem til mandag kl. 23.00.

+
17.08.2019 kl 17:28

– Forsvaret må ta sin del av skylden for tabben

Jürgen Klopp sine tanker etter seieren på St. Mary’s.

+
17.08.2019 kl 16:18

Mané var banens klart beste spiller da Liverpool kom fra St. Mary's med tre poeng

Vår spillerbørs etter 2-1 seieren på St. Mary's.

+