PÅ VEI TIL LIVERPOOL:  Harvey Elliott skal være nær en overgang til Anfield-klubben, hvor han er tiltenkt en rolle med førstelaget.

– Skal rett inn og trene med førstelaget

Her er planen for 16 år gamle Harvey Elliott.

Det skal bare være et tidsspørsmål før sommerens andre Liverpool-signering blir bekreftet. Flere europeiske storklubber er svært interessert i Harvey Elliott, men valget har falt på de røde.

Ikke til akademiet i sommer

Avtalen hans med Fulham løp ut i juni, og Liverpool må nå betale London-klubben en betydelig kompensasjonssum for å hente 16-åringen.

Men Elliott, som har vokst opp som Liverpool-supporter, er en spiller klubben har god tro på: Planen er nemlig ikke å sende ham til akademiet som U18- eller U23-spiller, for han skal rett til Melwood, ifølge Liverpool Echo.

Dermed får han sjansen til å imponere Jürgen Klopp under pre-season, og med åtte kamper før ligastarten om én måned blir det følgelig muligheter for å se ham i aksjon.

Tanken er at den anvendelige angriperen, i likhet med sommerkjøpet Sepp van den Berg på 17 år, vil lære mer og dra større nytte av å spille med A-laget enn ungdomslagene denne sommeren.

Ifølge lokalavisa kan overgangen bli bekreftet i løpet av denne uka.

Elliott ble tidenes yngste Premier League-spiller da han i en alder av 16 år og 30 dager ble sluppet utpå mot Wolves i mai.

A-lagsdebuten kom allerede som 15-åring (og 174 dager) i ligacupen i september i fjor, da han ble Fulhams yngste førstelagsspiller noen gang.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.09.2019 kl 19:50

- Det føles som en stor seier

Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan hans lag håndterte det som skjedde på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 19:00

Lårhøne for Sadio Mané

Liverpools nr. 10 måtte forlate banen på Stamford Bridge midtveis i 2.omgang.

+
22.09.2019 kl 18:29

Alexander-Arnold om hvorfor han tok frisparket

Trent Alexander-Arnold åpnet årets scoringskonto i en hard batalje på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 12:51

Assistkonge Alexander-Arnold vil score flere mål

Trent Alexander-Arnold om hva han ønsker å forbedre, hvilke backer han beundrer og hvordan han er blitt mer etablert i Liverpools tropp.

+