FRYKTET DUO:  Paul Glatzel og Bobby Duncan er blant akademispillerne som har vært med på førstelagstrening denne uka.

Disse ni akademispillerne trener med førstelaget

Med mange av de største stjernene fortsatt på landslagsoppdrag eller ferie, har hele ni akademispillere fått prøve seg på trening.

På lørdag var spillerne tilbake på Melwood for den første treningen i pre-season. Med mange spillere utilgjengelig har flere akademispillere blitt kalt opp for å trene med førstelaget.

Til torsdagens treningskamp mot Tranmere Rovers kan Jürgen Klopp komme til å med en rekke av disse akademispillerne.

Keepere

Simon Mignolet er fortsatt på ferie etter å ha vært med i Belgias Nations League-tropp, mens Alisson søndag kveld vant Copa America med Brasil. Det gjør at Vitezslav Jaros mest sannsynlig starter torsdagens kamp.

VITEZSLAV JAROS:  Dette er mest sannsynlig mannen som vokter Liverpool-buret på torsdag.

Jaros er førstekeeper for Liverpool U18, og startet 37 kamper for dem forrige sesong. Nå kan tsjekkeren få sin første kamp for førstelaget.

I tillegg har skaden til Caoimhim Kelleher og den utvidede ferien til Kamil Grabara ført til at Klopp kalte opp nysigneringen Jakub Ojrzynski. 16-åringen ble hentet fra Legia Warsawa i sommer og er forventet å ta over som keeper på U18-laget dersom Jaros flyttes opp på U23-laget.

Forsvarspillere

Med Andy Robertson på ferie og Alberto Moreno ute av klubben er det Adam Lewis som er forventet å starte kampen mot Tranmere Rovers på venstrebacken. Hans største konkurrenter for en startplass er Nathaniel Clyne og Anderson Arroyo.

En annen unggutt som kan bekle venstrebacken er Yasser Larouci. Forrige sesong gjennomførte han et vellykket posisjonsskifte fra høyreving og ned på bekken for Liverpool U18.

Den siste forsvarspilleren fra akademiet er George Johnston. Fremtiden til 20-åringen har lenge vært usikker, men med tilstedeværelsen på treningene tyder det på at midtstopperen signerer en ny kontrakt med Liverpool.

Midtbanespillere

En spiller som ikke har blitt sett på Merseyside på en god stund er Ovie Ejaria. Det siste halvannet året har midtbanespillere vært på lån i Sunderland, Rangers og Reading.

TILBAKE PÅ MELWOOD:  Ovie Ejaria.

21-åringen kan spille seg inn på Liverpool U23, men har blitt linket tilbake til Reading da ambisjonene om førstelagsspill i Liverpool ikke er veldig sannsynlig.

18-åringen Abdi Sharif har også deltatt på treningene. Han signerte sin første proffkontrakt med klubben denne sommeren.

Angrepsspillere

Med kun Divock Origi tilbake på Melwood av de aller fremste angrepsvåpnene til Liverpool har ikke Klopp mange alternativer på topp, med Rhian Brewster som det eneste andre alternativet fra førstelagstroppen.

Dermed kan fort Paul Glatzel og Bobby Duncan få spilletid på torsdag. De to dannet et fryktet partnerskap for U18 forrige sesong, og er forventet å gjenta det når de nå tar steget opp på U23-laget.

Glatzel og Duncan scoret tilsammen 59 mål forrige sesong, i tillegg til 26 assist.

Med så mange unggutter på treningsfeltet blir det spennende å se hvor mange som får spilletid torsdag kveld mot den nyopprykkede League One-klubben Tranmere Rovers.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.09.2019 kl 19:50

- Det føles som en stor seier

Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan hans lag håndterte det som skjedde på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 19:00

Lårhøne for Sadio Mané

Liverpools nr. 10 måtte forlate banen på Stamford Bridge midtveis i 2.omgang.

+
22.09.2019 kl 18:29

Alexander-Arnold om hvorfor han tok frisparket

Trent Alexander-Arnold åpnet årets scoringskonto i en hard batalje på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 12:51

Assistkonge Alexander-Arnold vil score flere mål

Trent Alexander-Arnold om hva han ønsker å forbedre, hvilke backer han beundrer og hvordan han er blitt mer etablert i Liverpools tropp.

+