«Helten» mot Barcelona scoret for U18

Han var ballgutten som raskt ga ballen til Alexander-Arnold før corneren da Liverpool fullførte comebacket mot Barcelona i semifinalen av Champions League. Onsdag scoret Cannonier for Liverpool U18.

10. jul 2019 kl 18.59 Odd Sindre Tonning

Da Liverpool møtte Barcelona på Anfield måtte de røde vinne med fire mål for å gå videre til en finale. På stillingen 3-0 fikk Liverpool en corner, som Trent Alexander-Arnold tok raskt. Barcelona sitt forsvar sov, mens Divock Origi var våken og breisidet ballen i mål til 4-0. De to spillerne ble naturlignok hyllet for dødball-trekket som sikret Liverpool en finalebillett i Champions League.

Men en annen person som ble hyllet som en helt på Anfield var ballgutt Oakley Cannonier, som raskt ga Alexander-Arnold ballen før hjørnesparket, og plukket opp en ball som ble spilt ut fra banen slik at hjørnesparket kunne bli tatt raskt.

Scoret mot Burton Albion

Liverpool-fans skrev mellom annet på Twitter at de ønsket at 14-åringen skulle få seg en statue utenfor Anfield etter innsatsen. Nå jobber han med å spille seg enda mer inn i hjertene på Liverpool-fans, etter at han i dag scoret kampens første mål da Liverpool U18 slo Burton Albion 4-0 i deres første treningskamp for sesongen.

Hans scoring ble fulgt opp av to frispark-mål fra Jake Cain, på hver sin side av en Niall Brookwell scoring, som sørget for en perfekt start for Barry Lewtas gutter i årets pre-season.

Dermed fikk karrieren på U18-nivået en perfekt start for Cannonier, som allerede har fått heltestatus på Anfield. Kanskje kan han selv gjøre som Alexander-Arnold, å gå fra å være ballgutt på Liverpools kamper, til å spille en sentral rolle på laget når de spiller seg til nye troféer i fremtiden?

Har du innspill til journalisten?
[email protected]