HELT:  Oakley Cannonier fikk deler av æren for Liverpools 4-0 scoring mot Barcelona. Nå har han scoret for Liverpool U18.

«Helten» mot Barcelona scoret for U18

Han var ballgutten som raskt ga ballen til Alexander-Arnold før corneren da Liverpool fullførte comebacket mot Barcelona i semifinalen av Champions League. Onsdag scoret Cannonier for Liverpool U18.

Da Liverpool møtte Barcelona på Anfield måtte de røde vinne med fire mål for å gå videre til en finale. På stillingen 3-0 fikk Liverpool en corner, som Trent Alexander-Arnold tok raskt. Barcelona sitt forsvar sov, mens Divock Origi var våken og breisidet ballen i mål til 4-0. De to spillerne ble naturlignok hyllet for dødball-trekket som sikret Liverpool en finalebillett i Champions League. 

Men en annen person som ble hyllet som en helt på Anfield var ballgutt Oakley Cannonier, som raskt ga Alexander-Arnold ballen før hjørnesparket, og plukket opp en ball som ble spilt ut fra banen slik at hjørnesparket kunne bli tatt raskt. 

Scoret mot Burton Albion

Liverpool-fans skrev mellom annet på Twitter at de ønsket at 14-åringen skulle få seg en statue utenfor Anfield etter innsatsen. Nå jobber han med å spille seg enda mer inn i hjertene på Liverpool-fans, etter at han i dag scoret kampens første mål da Liverpool U18 slo Burton Albion 4-0 i deres første treningskamp for sesongen. 

Hans scoring ble fulgt opp av to frispark-mål fra Jake Cain, på hver sin side av en Niall Brookwell scoring, som sørget for en perfekt start for Barry Lewtas gutter i årets pre-season.

Dermed fikk karrieren på U18-nivået en perfekt start for Cannonier, som allerede har fått heltestatus på Anfield. Kanskje kan han selv gjøre som Alexander-Arnold, å gå fra å være ballgutt på Liverpools kamper, til å spille en sentral rolle på laget når de spiller seg til nye troféer i fremtiden?

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
20.09.2019 kl 22:07

- Borteformen mot topplagene er intet opplagt problem

Jürgen Klopp avviser at Liverpool sliter på fremmed gress mot de andre fra topp seks.

+
20.09.2019 kl 21:14

Harry Wilson scoret da Bournemouth rykket opp på 3. plass i PL

Utlånte Harry Wilson tegnet seg på scoringslisten da Bournemouth vant tidenes første bortekamp mot Southampton.

+
20.09.2019 kl 20:13

Luis Longstaff reddet poeng fem minutter på overtid

Kaptein Curtis Jones ga Liverpool U23 en fortjent ledelse, Leicester snudde, før gjestene ordnet uavgjort.

+
20.09.2019 kl 17:13

Røde fans med støtte til Andy Robertson

Liverpools skotske venstreback ble av enkelte kritisert etter å ha forårsaket straffespark i Napoli.

+