NY KONTRAKT:  Ki-Jana Hoever har signert en ny langtidskontrakt med Liverpool.

Hoever har signert langtidskontrakt

Ki-Jana Hoever har signert sin første proff-kontrakt med klubben.

Ki-Jana Hoever benyttet oppkjøringen til onsdagens kamp med å signere sin første proff-kontrakt for Liverpool, og kommer til å være en Liverpool-spiller i flere år fremover.

Klubben bekfrefter at det er en langtidskontrakt nederlenderen har fått, og 17-åringen sier selv at han er glad for å ha fått en slik tillitserklæring fra klubben.

– Jeg er veldig glad for å ha signert en ny kontrakt, sier han til klubben.

Håper på spilletid

I fjor ble Hoever den tredje yngste Liverpool-spilleren etter å ha debutert mot Wolverhampton i FA Cupen i en alder av 16 år og 354 dager. Nå håper han på mer spilletid for Liverpools førstelag.

– Jeg må være realistisk. Jeg håper naturligvis at jeg kan få noen minutter for førstelaget denne sesongen men jeg vet at jeg sannsynligvis kommer til å spille flere kamper for U23-laget. Jeg kommer til å trene hardt med førstelaget og vise dem hva jeg kan gjøre og dersom jeg får sjansen kommer jeg til å være klart. Det er det jeg håper på.

– Klubben viser mye tillit med å gi meg denne kontrakten. Jeg skal prøve å gjøre dem stolte og vise hva jeg kan gjøre for denne klubben, og jeg håper jeg får mange flere år her.

Hoever har fått spille i alle de seks første treningskampene Liverpool har spilt denne sesongen, og er også en del av troppen som har reist til Genéve hvor laget skal møte Lyon på onsdag. Nederlenderen kom til Liverpool for under ett år siden, etter å ha kommet fra Ajax sitt akademi mot slutten av sommeren i fjor.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.10.2019 kl 21:20

Champions League-finalen kan bli flyttet grunnet Tyrkias militæraksjon i Syria

Champions League-finalen 2020 skal spilles i Istanbul, men UEFA har blitt spurt om flytte finalen.

+
16.10.2019 kl 17:48

Solskjær bekrefter: Pogba og de Gea mister søndagens kamp

Solskjær bekrefter at Manchester United må klare seg uten to av sine største stjerner når Liverpool kommer på besøk.

+
16.10.2019 kl 16:59

Forsinkelse i offentliggjøringen av TV-kampene skaper misnøye blant supportere

TV-kampene i Premier League for desember og januar skulle blitt offentliggjort fredag 11. oktober, men har fremdeles ikke kommet ut.

+
16.10.2019 kl 15:08

Hoever tatt ut i landslagstroppen til U17 VM

Liverpool får enda tynnere dekning på høyrebacken.

+