TILBAKE:  Alisson er tilbake fra ferie og trener med resten av Liverpool-troppen i franske Evian.

– Jeg er veldig glad for å være tilbake

Alisson returnerte mandag til Liverpool-troppen etter ferien.

Etter en forlenget sesong med spill i Copa America, ble Alisson først en del av Liverpool-troppen igjen denne uken på treningsleiren i Evian.

– Jeg er veldig glad for å være tilbake. Jeg hadde en fin ferie med familien, og fikk brukt tid med familie og venner, men jeg savnet banen, guttene, støtteapparatet, alle sammen – jeg savnet dere og, sier Alisson til Liverpoolfc.com.

– Nå ser jeg frem til å spille og starte å jobbe igjen.

Etter en strålende debutsesong mellom stengene på Anfield, er Alisson meget spent på det som venter denne sesongen.

– Vi er spente, men vi må holde beina på jorda akkurat som vi gjorde forrige sesong. Vi ønsker å prøve for alt denne sesongen, så vi må jobbe, sier brasilianeren.

– Nivået på fotballen er høy og ganske lik i alle klubber, så vi må jobbe hardt for å oppnå de samme tingene og enda mer denne sesongen.

Vant to store troféer

Alisson avsluttet forrige sesong med å vinne Brasils første Copa America siden 2007, kun en drøy måned etter å ha spilt en viktig rolle i Liverpools Champions League-triumf.

– Å vinne Copa America, det er en spesiell tittel – i likhet med Champions League – så det var en viktig tittel for meg, for nasjonen. For Brasil har det gått en lang tid siden vi vant den, så det var viktig for oss, sier Alisson.

– Å vinne to titler, to store titler, gjennom sesongen var fantastisk for meg. Denne sesongen håper jeg at det kan bli flere.

– Mitt første mål er alltid å vinne med laget

I tillegg til de store pokalene, vant Alisson også flere individuelle priser. Blant annet vant han Gullhansken i Premier League, Champions League og Copa America, og ble med det den første keeperen til å holde nullen flest ganger i tre turneringer samme sesong.

– Mitt første mål er alltid å vinne med laget, å vinne for klubben. Kun etter det kommer individuelle troféer, sier Liverpool-keeperen.

– Jeg er glad, men de var ikke kun mine troféer – de var troféene for de andre keeperne her som jobber veldig, veldig hardt på banen med meg.

26-åringen forteller at han savnet Liverpool mot slutten av ferien sin.

– Jeg føler varmen fra folket. Forrige sesong var spesiell for oss, for alle – for meg, for fansen, for familien min og for laget – så jeg ser frem til hva vi kan gjøre denne sesongen.

– Vi skal jobbe hardt nå så vi blir raskt klare for neste kamp.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
17.08.2019 kl 20:25

– Jeg var imponert over hvor gode vi var

Jürgen Klopp var veldig fornøyd med prestasjonen på St. Mary’s.

+
17.08.2019 kl 18:35

VAR-drama da Manchester City avga poeng på hjemmebane

Liverpool overnatter på tabelltoppen, og blir der minst frem til mandag kl. 23.00.

+
17.08.2019 kl 17:28

– Forsvaret må ta sin del av skylden for tabben

Jürgen Klopp sine tanker etter seieren på St. Mary’s.

+
17.08.2019 kl 16:18

Mané var banens klart beste spiller da Liverpool kom fra St. Mary's med tre poeng

Vår spillerbørs etter 2-1 seieren på St. Mary's.

+