LATTER:  Det siste spørsmålet han fikk, brakte fram latteren til Klopp under pressekonferansen før kampen mot Borussia Dortmund.

Kjørte over fire timer for en Klopp-klem

Det hele startet som en liten spøk, og har utviklet seg til å gå globalt. Nå har mannen som fikk en klem fra Klopp etter pressekonferansen i South Bend blitt sporet opp.

På slutten av pressekonferansen før kampen mot Borussia Dortmund ble Jürgen Klopp tatt litt på senga av et oppfølgingsspørsmål fra en av journalistene i salen.

– Jeg kommer aldri til å få sjansen til å spørre deg igjen, så er det en sjanse for at jeg kan få en klem fra deg? 

Planla det hele

Det var den amerikanske journalisten Jim Allgren som stod bak spørsmålet. Han jobber som en produsent i radiostasjonen News Radio 570 i hjembyen sin Youngstown i Ohio. Og Klopp reagerte med sin sedvanlige latter før han sa:

– Det er sannsynligvis det beste oppfølgingsspørsmålet jeg har hørt!

Pressekonferansen ble deretter avsluttet, og Allgren gikk frem til podiet med håp om å innkassere klemmen sin, og fikk ønsket sitt oppfylt. Nå forteller han til Liverpool Echo at det hele var planlagt.

– Det var absolutt planlagt. Det hele startet som en spøk mellom meg og min venn Helen. Da datoene for turnéen ble annonsert bestemte noen venner og meg oss for å reise til South Bend [der Dortmund-kampen ble spilt].

– Det var bare en fire og en halv times lang kjøretur fra Youngstown. Jeg snakket med Helen om det, og vi spøkte om at jeg måtte få meg en «Klopp-klem», forteller han.

Kan ikke forklare følelsen

Når han får spørsmål om hvordan det var å klemme sjefen selv klarer han ikke helt å sette ord hvordan det var.

– Hvordan var det? Jeg skal si det sånn: I min jobb har jeg møtt mange kjendiser, jeg har møtt musikere, skuespillere og atleter opp gjennom årene. Du blir på en måte vant med det når det er en del av jobben min, men dette var annerledes.

– Det var noe dypere med dette, jeg kan ikke forklare det. Det var veldig hyggelig av han.

Og opplevelsen skal ha hjulpet Allgren med å finne ut av hva han skal gå kledd som på Halloween.

– Jeg elsker Klopps humoristiske sans. Det morsomme er at noen mediehus har omtalt med som «mannen kledd som Klopp», men jeg gjorde det ikke med vilje. Jeg tror jeg har funnet årets Halloween-kostyme.

Da Allgren kom opp til Klopp for å få klemmen sin utbrøt tyskeren nemlig:

– Du ser ut som min dobbeltgjenger!

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.08.2019 kl 22:09

Bekreftet: Coutinho lånes ut til Bayern

Klubbene har bekreftet at brasilianeren skal spille i Bundesliga denne sesongen.

+
16.08.2019 kl 20:45

Alisson er ikke med i Brasil-troppen

Men hovedpersonen selv sier at han er på bedringens vei.

+
16.08.2019 kl 18:30

Coutinho er på vei til tysk fotball

Brasilianeren skulle egentlig ha vært i troppen for Barcelonas ligaåpning fredag kveld.

+
16.08.2019 kl 18:18

Helt tilfreds med Oxlade-Chamberlains omgang

Midtbanespilleren fikk sin første start på 477 (!) dager.

+