Klar for spill etter håndskaden

Andy Robertson friskmelder seg selv foran USA-kampene.

17. jul 2019 kl 21.31 Marius Rabben

Liverpools venstreback møtte opp på Melwood med bandasje på høyrehånda etter sommerferien fordi han hadde vært igjennom en mindre operasjon som følge av en infeksjon.

Den oppsto mot slutten av ferien grunnet et insektbitt.

Robertson forklarer til klubbens nettside at det er en av de mest frustrerende skadene han har vært borti, og at dette var første gang han ble lagt i narkose.

– Så det var litt stressende, men jeg var bare glad for å få ordnet det. Og når du pådrar deg noe så merkelig som det, var det godt å få det unnagjort før jeg kom hit.

– Det ødela nok den siste ferieuka mi, men alt er greit. Jeg måtte bare få ordnet det, og heldigvis er det gjort.

– Gleder oss til å spille igjen

Nå er han tilbake for fullt, selv om han må bruke beskyttelse rundt hånda en stund til. Robertson er med i 28-mannstroppen som dro til USA og vil gjerne bli involvert i kampen mot Borussia Dortmund.

– Det er opp til manageren, men jeg er klar, sier han.

– Vi finner det snart ut. Men når det gjelder hånda mi, trenger jeg bare å teipe den opp og kjøre på, så jeg er klar.

Dortmund-kampen spilles på Notre Dame Stadium i Indiana kl. 02.00 natt til kommende lørdag norsk tid, før Sevilla er motstander på Fenway Park i Boston natt til mandag.

Den siste kampen i USA spilles mot Sporting CP natt til neste torsdag. Se vår kampoversikt her.

– Uansett hva manageren gjør, er det opp til ham. Men vi er selvsagt ute etter å få spilletid her; vi gleder oss til å komme tilbake på banen og spille for klubben igjen. Vi har noen store kamper i vente.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]