– Liverpool har vært i kontakt med agenten

Lilles eier om Nicolas Pepe.

19. jul 2019 kl 10.19 Arve Vassbotten

Til tross for at kilder har hevdet overfor Liverpool Echo at det ikke finnes noen sannhet i at de er i samtaler med Lille over Nicolas Pepe, sier Lilles eier at Anfield-klubben absolutt har vist interesse for vingen som scoret 23 mål sist sesong.

Gerard Lopes, bekrefter at det ikke har vært samtaler direkte med klubben, men sier Liverpool har vært i kontakt med Pepes agent.

– Vet det har vært samtaler

– Jeg vet at det har vært samtaler om spilleren, men ikke med oss som klubb, sier Lopez til RMC Sport.

– Liverpool har spillere i de posisjonene allerede, og slik jeg tolker situasjonen kunne det være spillere som kunne dra, eller ikke. Jeg er ikke så fokusert på Liverpool, men det er sant at det har vært samtaler med agenter, sier han.

Med de sitatene har han i hvert fall sørget for at ryktene rundt Liverpool og Pepe blir holdt varme ut sommeren, også får vi se om det skulle utvikle seg til noe konkret med spilleren som er mest brukt som høyreving.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]