– Nå børster vi av oss spindelvevet

Joe Gomez håper å fortsette der han slapp i begynnelsen av juni.

8. jul 2019 kl 10.06 Einar Kvande

Joe Gomez er blant spillerne som allerede er i full sving med preseason-trening på Melwood. London-gutten tar nå fatt på sin femte sesong med Liverpool, og i går ble det kjørt dobbeløkt på treningsfeltet.

– Det er intense økter, men det forventer du når du starter opp igjen. Det er mye løping. Nå børster vi av oss spindelvevet. Det følest godt. Det er fint å være tilbake. Det var hyggelig å avslutte sesongen så bra forrige sesong, og nå ønsker vi å fortsette der vi slapp, uttaler Gomez til Liverpool.com etter de første preseason-øktene.

HAR HOLDT FORMEN VEDLIKE:
HAR HOLDT FORMEN VEDLIKE:  Joe Gomez har trent godt også i sommerferien.

– Den har vært steintøffe økter. Du tyner deg selv maksimalt, og holder på til du ikke klarer mer. Jeg prøvde å trene så mye som mulig i ferien, slik at jeg kunne komme tilbake i så god form som mulig, legger han til.

Skal snart i ilden igjen

Allerede torsdag kveld spilles sommerens første treningskamp for de røde, mot League One-klubben Tranmere Rovers på Prenton Park.

– Vi liker å spille fotballkamper. Kampene kommer tett som hagl, og snart er vi igang igjen. Staben ønsker at vi skal komme i normalt gjenge så fort som mulig, både taktisk og fysisk. Det blir artig å spille ball igjen, kommenterer Gomez.

Selv med Champions League-triumf i vår er Gomez klar på at dette Liverpool-laget fortsatt har mye det ønsker å oppnå.

– Vi kan være stolte over prestasjonen forrige sesong, men vi har mye arbeid foran oss, og det er mye vi kan bli bedre på. Vi var så nær å vinne Premier League, og det er i grunnen all motivasjonen vi trenger. Det at vi var så nær, og det faktum at vi likevel ikke vant tittelen. Det er noe vi ønsker å greie denne sesongen, så vi kan ikke slappe av og dvele ved det som skjedde forrige sesong. Vi må stå på videre.

Allsidig

Gomez er en allsidig spiller, som kan bekle begge sidebackene, samt midtstopper-rollen. Derfor er en han svært viktig og anvendelig spiller for Jürgen Klopp.

Jeg er fortsatt ung, så jeg har fortsatt mye å lære. Jeg må fortsette utviklingen, fortsette fremgangen og fortsatt være sulten.Joe Gomez

– Jeg har spilt i flere posisjoner i løpet av årene jeg har vært her. Jeg hadde likt å spesialisere meg og bli fast i en posisjon, men jeg spiller uansett gladelig hvor laget og manageren trenger meg. Det handler om å utvikle seg så mye som mulig, og gjøre det lille ekstra både på og utenfor banen. Forhåpentligvis faller alt på plass, sier forsvarsspilleren.

– Dette er min femte sesong i klubben. Jeg har tilegnet meg masse erfaring på den tiden, og har lært mye her. Men jeg er fortsatt ung, så jeg har fortsatt mye å lære. Jeg må fortsette utviklingen, fortsette fremgangen og fortsatt være sulten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]