Har mottatt flere bud, men Clyne kan komme til å bli på Anfield

Nathaniel Clyne er inne i siste året av sin kontrakt.

7. jul 2019 kl 18.15 Arild Skjæveland

Da bildene fra pre-seasons første dag kom lørdag kveld, var Nathaniel Clyne avbildet. Høyrebacken har knapt spilt for Liverpool de siste to sesongene, og var fra januar utlånt til Bournemouth.

Nå ser Bournemouth ut til å gå for en annen høyreback, så retur der virker usannsynlig. Ifølge Liverpool Echo har Liverpool mottatt flere bud på 28-åringen - men det er ikke usannsynlig at han vil starte sesongen i klubben.

Kan bli ut kontrakten

Clyne er nå inne i det siste året av avtalen sin på Anfield, og det har ikke vært samtaler mellom partene om forlengelse.

Klubber som Crystal Palace, Bournemouth, West Ham og Napoli har blitt linket til spilleren - men han har ikke gitt klubben noen indikasjon på hvor han ønsker å spille fotball neste sesong. Ifølge Echo er det derfor ikke utelukket at han velger å bli i klubben og kjempe om plassen i siste året av sin kontrakt.

Det gjorde Alberto Moreno forrige sesong, før han fikk forlate klubben gratis da kontrakten hans gikk ut 30. juni.

Liverpool trenger ikke å selge spilleren, og har vist flere ganger de siste årene at de er villig til å la spillere spille ut kontrakten og forlate gratis dersom de kan være til bruk for Klopp. Backene er kanskje posisjonen har tynnest dekning, så det virker ikke usannsynlig at Clyne tar en rolle som backup i 2019/20-sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]