TIL 2022:  Jürgen Klopp har kontrakt med Liverpool til sommeren 2022.

Utelukker ikke at Klopp tar Tyskland-jobben når han er ferdig i Liverpool

Jürgen Klopp har kontrakt til 2022. Nå har agenten hans uttalt seg.

Det er ingen hemmelighet at Liverpool ønsker å forlenge kontrakten med Jürgen Klopp. Han har fortsatt tre år igjen av avtalen sin på Anfield.

Det blir sagt at tyskeren er en som ikke liker å bryte kontrakter, men det er lite som tyder at på at han kommer til å forlenge med Liverpool med det aller første.

Nå sier agenten hans Marc Kosicke at Tyskland-jobben kan være et alternativ når den dagen kommer at han er ferdig på Anfield.

– Jürgen har selv sagt at dersom Joachim Löw en dag ikke lenger ønsker å være landslagssjef, så vil det være en mulighet for ham, sier agenten til den tyske avisen Die Welt.

– Men han er komfortabel der han er, og har igjen følt det etter det som har skjedd i byen. For en flott klubb Liverpool er, og at han på riktig sted til riktig tid, sier han videre.

Umulig å prise bort

Raphael Honigstein har skrevet bok om Liverpools manager, og tror ikke han vil la seg lokke av en annen klubb. Heller ikke agenten tror det vil være noen som får til det.

– Jürgen er ikke tilgjengelig, men det er vanskelig å sette en prislapp på akkurat ham uansett. Hvordan er det mulig med en trener der verdien på klubben på tre år har gått fra i underkant av 900 millioner pund til 2,8 milliarder pund? Det er ikke slik det fungerer.

– Han er høyt verdsatt i Liverpool fordi han har lykkes med å gjøre dem til en topp europeisk klubb. Med å vinne Champions League, ser de hvordan Jürgen har endret det igjen. Ikke bare har han fått tilbake selvtilliten til Liverpool Football Club, men han har også levert det etterlengtede ønsket om troféer. Selv uten denne tittelen, så har han et godt rykte, sier han.

– Jürgen er lykkelig der, og ser ut til å ha funnet seg godt til rette, men det er sant at Champions League-tittelen har dempet presset utenfra.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
16.08.2019 kl 22:09

Bekreftet: Coutinho lånes ut til Bayern

Klubbene har bekreftet at brasilianeren skal spille i Bundesliga denne sesongen.

+
16.08.2019 kl 20:45

Alisson er ikke med i Brasil-troppen

Men hovedpersonen selv sier at han er på bedringens vei.

+
16.08.2019 kl 18:30

Coutinho er på vei til tysk fotball

Brasilianeren skulle egentlig ha vært i troppen for Barcelonas ligaåpning fredag kveld.

+
16.08.2019 kl 18:18

Helt tilfreds med Oxlade-Chamberlains omgang

Midtbanespilleren fikk sin første start på 477 (!) dager.

+