Utelukker ikke at Klopp tar Tyskland-jobben når han er ferdig i Liverpool

Jürgen Klopp har kontrakt til 2022. Nå har agenten hans uttalt seg.

7. jul 2019 kl 15.35 Arild Skjæveland

Det er ingen hemmelighet at Liverpool ønsker å forlenge kontrakten med Jürgen Klopp. Han har fortsatt tre år igjen av avtalen sin på Anfield.

Det blir sagt at tyskeren er en som ikke liker å bryte kontrakter, men det er lite som tyder at på at han kommer til å forlenge med Liverpool med det aller første.

Nå sier agenten hans Marc Kosicke at Tyskland-jobben kan være et alternativ når den dagen kommer at han er ferdig på Anfield.

– Jürgen har selv sagt at dersom Joachim Löw en dag ikke lenger ønsker å være landslagssjef, så vil det være en mulighet for ham, sier agenten til den tyske avisen Die Welt.

– Men han er komfortabel der han er, og har igjen følt det etter det som har skjedd i byen. For en flott klubb Liverpool er, og at han på riktig sted til riktig tid, sier han videre.

Umulig å prise bort

Raphael Honigstein har skrevet bok om Liverpools manager, og tror ikke han vil la seg lokke av en annen klubb. Heller ikke agenten tror det vil være noen som får til det.

– Jürgen er ikke tilgjengelig, men det er vanskelig å sette en prislapp på akkurat ham uansett. Hvordan er det mulig med en trener der verdien på klubben på tre år har gått fra i underkant av 900 millioner pund til 2,8 milliarder pund? Det er ikke slik det fungerer.

– Han er høyt verdsatt i Liverpool fordi han har lykkes med å gjøre dem til en topp europeisk klubb. Med å vinne Champions League, ser de hvordan Jürgen har endret det igjen. Ikke bare har han fått tilbake selvtilliten til Liverpool Football Club, men han har også levert det etterlengtede ønsket om troféer. Selv uten denne tittelen, så har han et godt rykte, sier han.

– Jürgen er lykkelig der, og ser ut til å ha funnet seg godt til rette, men det er sant at Champions League-tittelen har dempet presset utenfra.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]