Nå hevder Lille-presidenten at Liverpool har snakket med Pépé

Liverpool har vært ute og avvist rapportene to ganger tidligere - men nå kommer det direkte fra presidenten.

5. jul 2019 kl 20.14 Arild Skjæveland

To ganger tidligere har Liverpool FC vært ute og avvist at de har noe som helst interesse for Nicolas Pépé denne sommeren.

Sist avviste de rapportene fra Frankrike som «ren løgn» gjennom Liverpool Echo.

Det må de kanskje gjøre nok en gang - for nå har Lille-president Gérard Lopez vært ute og hevdet det samme.

«Det har vært samtaler»

Ivorianeren, som nå er i Egypt og spiller Afrikamesterskapet, scoret 22 mål i Ligue 1 forrige sesong.

– Jeg vet at det har vært samtaler med spilleren. Ikke med oss som en klubb. Liverpool har spillere i den posisjonen, og jeg har lest at det kanskje er spillere som kan forlate dem eller ikke. Jeg fokuserer ikke på Liverpool, men det er sant at det har vært samtaler med agentene, sier Lopez til RMC Sport.

Bayern München har vist interesse for spilleren - men ikke denne sommeren ifølge presidenten.

– Det var i fjor vinter. Det er ikke så mye som har skjedd i markedet enda. Nico er en veldig spesiell spiller, sier han.

– Vi fikk to bud før Afrikamesterskapet, og vil se etter det er ferdig. Vår posisjon er at vi ikke kunne gjøre noe før det. Vi hadde to henvendelser før Afrikamesterskapet, fra to klubber. Agentene, som jeg har et godt forhold til, har spurt om tid til å se på alternativene. Det er ikke Lille alene som diskuterer. Spilleren har så klart rett til å ha sine ønsker.

Spøkte om summen

Tidligere har det blitt rapportert at Lille vil kreve 80 millioner euro for spilleren. Presidenten sier at det var ment som en spøk.

– Markedet er som det er. Jeg har aldri sagt 80 millioner euro i noe intervju. Jeg sa 40 til 80 millioner. Det var en spøk, fordi jeg sa til meg selv at det var et så stort spenn at jeg ville få rett. Vi får se hva det ender på, men jeg er sikker på at det blir en stor overgang. Det må være en overgang som er sportslig bra for spilleren, sier han.

Han avviser at Paris Saint-Germain har lagt inn bud.

– Ikke som jeg vet om!, svarte han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]