NY KONTRAKT:  Origi har signert en ny kontrakt med Liverpool.

Ny langtidskontrakt for Origi

Divock Origi har signert under på en ny langtidskontrakt for Liverpool.

Mannen for de store anledningene har signert en ny langtidskontrakt for Liverpool. Kontrakten skal ikke inneholde noen utkjøpsklausul.

– Jeg er veldig glad for at jeg kan signere denne kontrakten. Det gir meg en boost inn mot starten på en ny sesong, så det er jeg veldig glad for, sa Origi til Liverpoolfc.com etter at kontrakten var signert.

Origi signerte sin første kontrakt med Liverpool i 2014, og har siden spilt 98 kamper for Liverpool, hvor han har scoret 28 mål. Og noen av disse scoringene vil bli husket av Liverpool-fans i lang tid.

Var alltid planen å forlenge

I intervjuet med klubben forteller belgieren at han føler at det er noe spesielt på gang i klubben.

– Når vi har måttet ta avgjørelsen har jeg først snakket med klubben og mine folk, men følelsen var alltid at jeg ønsket å bli og forlenge kontrakten min.

– Det er en fantastisk klubb, vi har en god gruppe her, og staben er fantastisk. Selv det å komme til Melwood, med folkene som jobber her og alt, så føler du at det er noe spesielt som er på gang her.

– Jeg har alltid vært komfortabel her. Jeg har tatt steg gjennom min karriere, og jeg mener at jeg har blitt en mann her i denne klubben, som jeg signerte for som 19-åring.

Mannen for de store anledningene

Origi var sporadisk i Liverpools tropp forrige sesong, og mulighetene hans var begrenset. Det var forventet at han skulle få ut på lån for å få mer spilletid, men belgieren valgte å bli værende på Anfield og kjempe om en plass på laget. Den avgjørelsen angrer nok hverken han eller Liverpool-fansen på at han tok.

For det ble en virkelig minneverdig sesong for Origi. Først scoret han langt inne på overtiden da Liverpool slo Everton 1-0 på Anfield i desember i fjor. Så scoret han to av de fire målene da Liverpool kom tilbake fra 0-3 tapet på Camp Nou mot Barcelona, og sikret seg en finalebillett i Champions League etter en 4-0 seier.

Og i finalen dukket 24-åringen opp igjen. Sent i andre omgang ledet Liverpool fortsatt bare 1-0 over Tottenham, da Origi fikk ballen etter et hjørnespark. Han satte like greit ballen i mål, og scoret sitt tredje Champions League-mål den sesongen, på like mange avslutninger på mål.

Og nå ser Origi frem mot de kommende sesongene som Liverpool-spiller. Sesonger han tror kommer til å tåle sammenligning med de fleste.

– Jeg ønsker å fortsette å forbedre meg og prøve å maksimere potensialet og talentet jeg har hver eneste dag. På slutten av karrieren min ønsker jeg å lene meg tilbake og være stolt over det jeg gjorde med mitt talent. Jeg tror de neste årene kommer til å være helt spesielle - førsteklasses år kanskje - og jeg kommer til å prøve å utnytte de mtil det fulle.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
20.09.2019 kl 22:07

- Borteformen mot topplagene er intet opplagt problem

Jürgen Klopp avviser at Liverpool sliter på fremmed gress mot de andre fra topp seks.

+
20.09.2019 kl 21:14

Harry Wilson scoret da Bournemouth rykket opp på 3. plass i PL

Utlånte Harry Wilson tegnet seg på scoringslisten da Bournemouth vant tidenes første bortekamp mot Southampton.

+
20.09.2019 kl 20:13

Luis Longstaff reddet poeng fem minutter på overtid

Kaptein Curtis Jones ga Liverpool U23 en fortjent ledelse, Leicester snudde, før gjestene ordnet uavgjort.

+
20.09.2019 kl 17:13

Røde fans med støtte til Andy Robertson

Liverpools skotske venstreback ble av enkelte kritisert etter å ha forårsaket straffespark i Napoli.

+