Belgisk journalist: – Origi har blitt lovet en mer sentral rolle

Mandag er Champions League-helten tilbake på Melwood.

7. jul 2019 kl 20.40 Arild Skjæveland

Divock Origi sine bidrag var helt avgjørende forrige sesong, og Liverpool ønsker å beholde belgieren som har en kontrakt som går ut neste sommer.

Etter de viktige målene hans, mot Everton, Barcelona og i Champions League-finalen mot Tottenham, har klubben tilbudt ham en ny avtale. Den har han så langt ikke signert, men ifølge den belgiske journalisten Kristof Terreur som følger de belgiske landslagsspillerne i England tett, ser det ut til at han vil signere.

– Liverpool tilbudte ham allerede en ny kontrakt før Champions League-finalen. Det var noen samtaler med agenten etter finalen, og de har kommet langt i forhandlingene, men spilleren har ikke tatt avgjørelsen sin enda. Han er fortsatt på ferie, sier journalisten.

Lovet en mer sentral rolle

Ifølge Terreur har klubbet sagt at det venter mer spilletid neste sesong. Forrige sesong kunne han ha havnet i Wolverhampton, men valgte å bli på Anfield og kjempe seg inn i Klopp sine planer.

– Han har blitt lovet en mer sentral rolle enn forrige sesong. Nå som Sturridge har dratt er han første backup for Mané, Salah og Firmino, sier han.

– De har tilbudt ham gode penger. Akkurat nå er alle kortene på bordet, og han vil kanskje signere en ny avtale for fire eller fem år, sier Terreur til Sky Sports sin podcast Transfer Talk.

Tilbake på mandag

Liverpoolfc.com melder at Origi og Xherdan Shaqiri vil returnere til Melwood på mandag.

Da vil de gjennomgå de samme testene som lagkameratene som allerede er på plass var gjennom på lørdag.

Shaqiri pådro seg en leggskade i Nations League for snart en måned siden, og skal undersøkes av klubbens medisinsk støtteapparat.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]