NY KONTRAKT?  Divock Origi har tilbud om ny kontrakt, men har så langt ikke bestemt seg.

Belgisk journalist: – Origi har blitt lovet en mer sentral rolle

Mandag er Champions League-helten tilbake på Melwood.

Divock Origi sine bidrag var helt avgjørende forrige sesong, og Liverpool ønsker å beholde belgieren som har en kontrakt som går ut neste sommer.

Etter de viktige målene hans, mot Everton, Barcelona og i Champions League-finalen mot Tottenham, har klubben tilbudt ham en ny avtale. Den har han så langt ikke signert, men ifølge den belgiske journalisten Kristof Terreur som følger de belgiske landslagsspillerne i England tett, ser det ut til at han vil signere.

– Liverpool tilbudte ham allerede en ny kontrakt før Champions League-finalen. Det var noen samtaler med agenten etter finalen, og de har kommet langt i forhandlingene, men spilleren har ikke tatt avgjørelsen sin enda. Han er fortsatt på ferie, sier journalisten.

Lovet en mer sentral rolle

Ifølge Terreur har klubbet sagt at det venter mer spilletid neste sesong. Forrige sesong kunne han ha havnet i Wolverhampton, men valgte å bli på Anfield og kjempe seg inn i Klopp sine planer. 

– Han har blitt lovet en mer sentral rolle enn forrige sesong. Nå som Sturridge har dratt er han første backup for Mané, Salah og Firmino, sier han.

– De har tilbudt ham gode penger. Akkurat nå er alle kortene på bordet, og han vil kanskje signere en ny avtale for fire eller fem år, sier Terreur til Sky Sports sin podcast Transfer Talk.

Tilbake på mandag

Liverpoolfc.com melder at Origi og Xherdan Shaqiri vil returnere til Melwood på mandag.

Da vil de gjennomgå de samme testene som lagkameratene som allerede er på plass var gjennom på lørdag.

Shaqiri pådro seg en leggskade i Nations League for snart en måned siden, og skal undersøkes av klubbens medisinsk støtteapparat.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.09.2019 kl 19:50

- Det føles som en stor seier

Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan hans lag håndterte det som skjedde på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 19:00

Lårhøne for Sadio Mané

Liverpools nr. 10 måtte forlate banen på Stamford Bridge midtveis i 2.omgang.

+
22.09.2019 kl 18:29

Alexander-Arnold om hvorfor han tok frisparket

Trent Alexander-Arnold åpnet årets scoringskonto i en hard batalje på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 12:51

Assistkonge Alexander-Arnold vil score flere mål

Trent Alexander-Arnold om hva han ønsker å forbedre, hvilke backer han beundrer og hvordan han er blitt mer etablert i Liverpools tropp.

+