«Peter Parker» kan bli hans nye kallenavn etter ferien

Andy Robertson kunne gå inn i sommeren med følelsen av å være en superhelt, men avslutningen ble litt for likt opphavet til Spiderman.

20. jul 2019 kl 19.45 Arve Vassbotten

Andy Robertson måtte operere hånda i ferien, i et intervju med The Telegraph, forteller han hva som skjedde.

– Jeg ble bitt av en edderkopp på ferie i Mallorca. Jeg var bare på en båttur og dagen etter var hånda mi dobbel størrelse. De undersøke infeksjonen, og det virket som at bittet var ganske dypt. Jeg ble litt skremt, men det er bra nå, sier Robertson.

Dermed er det kort vei til nytt kallenavn i Liverpool-garderoben, med de åpenbare likhetstrekkene til hvordan Peter Parker ble Spidermann eller Edderkoppmannen.

– Jeg har allerede hørt den Spiderman-greia. Noen forsøker å få den til å vare, men vi får se ..., sier Robertson.

En annen innstilling enn forrige sesong

Om «Robbo» blir byttet ut med «Peter Parker» eller ikke, så har han i hvert fall allerede fått føle seg som en superhelt etter seieren i Champions League.

– Det å vinne finalen og den prestasjonen, gikk opp for meg ganske raskt. Men hvor stort det er, vil det nok ta lenger tid å forstå. Det er en annerledes følelse når folk ser deg som Champions League-vinner.

– Vi vet alle at uansett hva som skjer i karrieren våre, uansett hvor de 23 spillerne går heretter, så kan vi alltid se tilbake på den dagen og forstå at vi oppnådde det sammen. Ingen kan ta det fra oss. Det var bare utrolig, sier han.

Spesielt sterkt inntrykk gjorde bussturen gjennom Liverpool.

– Alle var målløse av hva vi hadde vært vitne til og opplevd. Men det er også en innstilling blant oss alle om å bruke den følelsen videre.

Det følelsen står i sterk kontrast til hvordan sist sesong startet.

– I forrige sesong var det annerledes. Da brukte vi det hjerteskjærende med å tape finalen til å ta nye steg. Derfor kjempet vi fortsatt etter 89 eller 90 minutter i hver eneste kamp.

– Denne sesongen vil det være det samme, men med en annen følelse. Følelsen av å ønske å vinne flere trofeer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]