– IKKE ALVORLIG:  Ifølge Telegraph skal ikke Naby Keïtas tilbakeslag være langvarig, og klubben tror han blir klar til pre-season etter en forsinket sommerferie.

Positive nyheter for Keïta

Skaden fra Afrikamesterskapet skal ikke være langvarig.

I begynnelsen av uka forlot Naby Keïta leiren til Guinea for å bli undersøkt grundigere av Liverpools medisinske team i England.

Avgjørelsen ble tatt etter konsultasjon med en tilsendt Liverpool-fysio, fordi 24-åringen måtte av banen etter 71 minutter i nasjonens andre gruppespillkamp, mot Nigeria, med frykt for å ha slått opp adduktor-skaden i lysken.

Ikke alvorlig

Det var skaden han fikk i den første semifinalekampen mot Barcelona, noe som gjorde at han mistet sesonginnspurten og Champions League-finalen.

Nå tror Liverpool FC at det heldigvis ikke dreier seg om en skade som vil kreve lang rehabilitering, opplyser Chris Bascombe i Telegraph og Andy Hunter i The Guardian.

Det er et lite tilbakeslag, men resultatene av undersøkelsen skal vise at det trolig ikke mer alvorlig enn at han vil være med i sesongoppkjøringa etter en forsinket sommerferie, og at han da slutter seg til Liverpool-stallen i tide til USA-turen senere denne måneden.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
17.08.2019 kl 20:25

– Jeg var imponert over hvor gode vi var

Jürgen Klopp var veldig fornøyd med prestasjonen på St. Mary’s.

+
17.08.2019 kl 18:35

VAR-drama da Manchester City avga poeng på hjemmebane

Liverpool overnatter på tabelltoppen, og blir der minst frem til mandag kl. 23.00.

+
17.08.2019 kl 17:28

– Forsvaret må ta sin del av skylden for tabben

Jürgen Klopp sine tanker etter seieren på St. Mary’s.

+
17.08.2019 kl 16:18

Mané var banens klart beste spiller da Liverpool kom fra St. Mary's med tre poeng

Vår spillerbørs etter 2-1 seieren på St. Mary's.

+