– IKKE ALVORLIG:  Ifølge Telegraph skal ikke Naby Keïtas tilbakeslag være langvarig, og klubben tror han blir klar til pre-season etter en forsinket sommerferie.

Positive nyheter for Keïta

Skaden fra Afrikamesterskapet skal ikke være langvarig.

I begynnelsen av uka forlot Naby Keïta leiren til Guinea for å bli undersøkt grundigere av Liverpools medisinske team i England.

Avgjørelsen ble tatt etter konsultasjon med en tilsendt Liverpool-fysio, fordi 24-åringen måtte av banen etter 71 minutter i nasjonens andre gruppespillkamp, mot Nigeria, med frykt for å ha slått opp adduktor-skaden i lysken.

Ikke alvorlig

Det var skaden han fikk i den første semifinalekampen mot Barcelona, noe som gjorde at han mistet sesonginnspurten og Champions League-finalen.

Nå tror Liverpool FC at det heldigvis ikke dreier seg om en skade som vil kreve lang rehabilitering, opplyser Chris Bascombe i Telegraph og Andy Hunter i The Guardian.

Det er et lite tilbakeslag, men resultatene av undersøkelsen skal vise at det trolig ikke mer alvorlig enn at han vil være med i sesongoppkjøringa etter en forsinket sommerferie, og at han da slutter seg til Liverpool-stallen i tide til USA-turen senere denne måneden.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
22.09.2019 kl 19:50

- Det føles som en stor seier

Jürgen Klopp var fornøyd med hvordan hans lag håndterte det som skjedde på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 19:00

Lårhøne for Sadio Mané

Liverpools nr. 10 måtte forlate banen på Stamford Bridge midtveis i 2.omgang.

+
22.09.2019 kl 18:29

Alexander-Arnold om hvorfor han tok frisparket

Trent Alexander-Arnold åpnet årets scoringskonto i en hard batalje på Stamford Bridge.

+
22.09.2019 kl 12:51

Assistkonge Alexander-Arnold vil score flere mål

Trent Alexander-Arnold om hva han ønsker å forbedre, hvilke backer han beundrer og hvordan han er blitt mer etablert i Liverpools tropp.

+